Trupa Rolling Stones, ofertată cu un  milion de lire sterline pentru a cânta la Glastonbury

Trupa Rolling Stones, ofertată cu un  milion de lire sterline pentru a cânta la
Glastonbury

În formulă completă, la deschiderea expoziţiei „Rolling Stones:50“ ce marchează 50 de ani de la primul concert al trupei FOTO Reuters

Legendara trupă britanică Rolling Stones a primit o ofertă de un milion de lire sterline (1.170.000 de euro) pentru a concerta în această vară la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Oferta a venit de la organizatorul şi fondatorul festivalului, Michael Eavis. „Înainte nu am considerat asta o opţiune, dar în ultima săptămână lucrurile au decurs foarte rapid. Mingea este acum în terenul trupei“, a declarat o sursă apropiată organizatorului pentru cotidianul „Daily Mirror“.

Deşi membrii trupei nu au luat încă nicio decizie, vocalul Mick Jagger ( 69 ), a declarat pentru NME.com că ar fi bucuros să fie pe scena de la Glastonbury. „Este cel mai important eveniment al anului pentru copiii mei“, a spus muzicianul.

„Urăsc să anunţ lucruri care mai apoi nu se vor face, pentru că nu e nimic stabilit. Momentan studiez posibilităţile, vom vedea ce va ieşi“ a mai precizat solistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările