Trupa Exploited refuză să cedeze în faţa COVID-19: Nu suntem Green Day. Niciun pericol nu ne va anula viitoarele concerte

Trupa Exploited refuză să cedeze în faţa COVID-19: Nu suntem Green Day. Niciun pericol nu ne va anula viitoarele concerte

Grupul punk Exploited nu-şi anulează concertele în plină epidemie de coronavirus

Trupa scoţiană punk Exploited refuză să cedeze în faţa COVID-19, care a făcut ca numeroşi artişti să îşi anuleze concertele şi să amâne turnee în diverse ţări, şi transmite că niciun pericol nu îi va anula viitoarele show-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul punk Exploited a început vineri turneul australian. Între timp, în lume, au fost anulate nenumărate evenimente, au fost închise muzee şi instituţii de spectacole. Live Nation şi AEG, cei mai importanţi promoteri din industrie, şi-au reprogramat întreaga agendă, numeroase ţări şi-au închis graniţele şi au impus restricţii de circulaţie. 

Solistul trupei Exploited, Wattie Buchan, nu renunţă. Potrivit promoterului australian DRW Entertainment, citat de news.ro, mesajul lui este:

„Fuck coronavirus! Am avut cinci atacuri de cord, cvadruplu bypass şi un pacemaker. Să anulăm concerte din cauza unui virus? Nu suntem Green Day. Noi suntem chestia adevărată. Niciun pericol nu ne va anula concertele viitoare. Punkul nu a murit!“

Cel mai recent, Buchan a suferit un atac de cord în 2014 şi a fost spitalizat din nou în 2017, pe când se afla în turneu cu The Casualties. 

Seria de concerte ale Exploited în Australia şi Noua Zeelandă ar trebui să se încheie la finalul lunii martie, după care trupa va ajunge în Rusia pentru două săptămâni. 

Pe 28 februarie, trupa americană punk-rock Green Day a anunţat că amână toate datele din turneul asiatic. Seria de concerte „Hella Mega” urma să înceapă în martie.

Exploited, înfiinţată în Edinburgh, în 1979, a debutat ddiscografic doi ani mai târziu, cu „Punks Not Dead”. Pe parcursul anilor 1980, stilul muzical al trupei s-a transformat, devenind crossover thrash. A suferit mai multe modificări de componenţă şi, în total, trupa a lansat opt albume de studio.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: