Trăistariu e fericit şi dur după finala Eurovision România: Juriul internaţional a făcut dreptate. Suntem un popor de oi!

Trăistariu e fericit şi dur după finala Eurovision România: Juriul internaţional a făcut dreptate. Suntem un popor de oi!

Trăistariu, cel mai fidel concurent Eurovision FOTO Antena 1

„Veteranul“ concursului Mihai Trăistariu a comentat rezultatul finalei Selecţiei Naţionale, în care la Ester Peony a fost desemnată câştigătoare. Cântăreţul, care a decis să se retragă din semifinala Eurovision România acuzând nereguli în organizare, s-a arătat satisfăcut de deznodământ, fiind de părere că juriul internaţional „a făcut dreptate“.

Victoria surprinzătoare a cântăreţei Ester Peony din finala Eurovision 2019 a stârnit dezbateri aprinse şi critici dure la adresa Televiziunii Române, organizatorul Selecţiei Naţionale fiind acuzat că nu a oferit românilor un drept de decizie mai mare asupra alegerii reprezentantului României la Eurovision 2019, votul juriului internaţional atârnând mai greu. 
 
Există însă şi persoane mulţumite de rezultat, vârf de lance fiind Mihai Trăistariu, care s-a retras cu cântec din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, după ce a acuzat la rândul lui TVR că a favorizat-o pe Bella Santiago când i-a acordat un wild card. 
 
Trăistariu este de părere că juriul „a făcut dreptate“, iar Ester Peony a câştigat „fără pile, fără telefoane, fără impresari şi wild card-uri inventate“. Cântăreţul, care anul acesta a marcat a zecea participare în Selecţia Naţională Eurovision, s-a declarat un fan al piesei câştigătoare „On a Sunday“. 
 
„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision, mă bucur că juriul internaţional a făcut dreptate! Aşa cum am preconizat… Ester a câştigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susţinerea sufocantă şi fake a caselor de discuri, fără influenţele morbide şi distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare. Ester a venit, a cântat, a transmis. Piesa ei era prea faină să nu câştige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ţinut cont de «părerea» publicului, public influenţat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile fix în perioada Eurovision“, a scris cântăreţul.  
 
Trăistariu i-a felicitat pe toţi finaliştii Eurovision România 2019, dar şi organizatorii pentru grafică, însă a ţinut să precizeze că ar fi fost normal ca trupa The Humans, care a reprezentat România la ediţia trecută a concursului, însă nu s-a calificat în finala mare, să susţină un recital în ultimul act al Selecţiei Naţionale Eurovision 2019. 
 
Concluzia artistului referitoare la români a fost însă tranşantă: „Suntem un popor de oi! Dacă unu' cu influenţă strigă-n gura mare că va câştiga X, toată ţara strigă X. Fără să discearnă, fără să asculte, fără să compare. Ştiu om care a votat piesa Y, dar el a ascultat doar două melodii din cele 12. Concluzie: România nu va câştiga niciodată Eurovision-ul dacă nu alegem PE BUNE!“.
 

CITEŞTE ŞI

Ester Peony este câştigătoarea Eurovision România 2019 şi ne va reprezenta la Tel Aviv, după o răsturnare de situaţie VIDEO

Primele declaraţii ale reprezentantei României la Eurovision 2019: „A fost o mare încercare pentru mine“ VIDEO

Clasamentul final şi toate interpretările din finala Eurovision România 2019 VIDEO

Cum s-a votat în finala Eurovision România. Diferenţe mari între ce şi-au dorit românii şi ce a preferat juriul internaţional

Niciun an fără scandal. Reacţii şi acuzaţii dure după finala Eurovision România: „E ca în politică, votul nostru nu valorează nimic“

Cine este Ester Peony, câştigătoarea-surpriză a finalei Eurovision România: s-a remarcat prin coveruri inedite VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: