Toto Cutugno revine pe 27 februarie 2015 în Capitală, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti

Toto Cutugno revine pe 27 februarie 2015 în Capitală, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti

Toto Cutugno este singurul cântăreţ italian care a câştigat Eurovision, în 1990 FOTO EPA

Toto Cutugno, cunoscutul interpret al melodiilor „L’Italiano“, „Serenata“ şi „Insieme: 1992“, va concerta, pe 27 februarie 2015, la Sala Palatului din Capitală, într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, care va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanţă şi energie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul italian a cântat pentru prima oară în România în 1993, la Festivalul Cerbul de Aur. De atunci şi până în prezent a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, şi ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune.
 
„Sunt foarte legat emoţional de această ţară, pentru că am cunoscut mulţi români cu care am lucrat şi am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă“, a declarat artistul, potrivit organizatorilor concertului, Project Events.
 
Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990.
Celebrul său hit „L’italiano“ a fost cel mai bine vândut disc italian în perioada 1981 - 1986. Melodia, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.
 
Orchestra Simfonică Bucureşti abordează o paletă extrem de largă de genuri muzicale, de la muzica clasică până la operă. În trecut, grupul a colaborat cu artişti români celebri, precum soprana Angela Gheorghiu, Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Aurelian Temişan, Smiley, Elena Gheorghe etc.
 
Biletele pentru concertul din 27 februarie 2015 costă 500 de lei (categoria VIP), 400 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), respectiv 100 de lei (categoria 4).
 
Totodată, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de Black Friday, fanii vor putea cumpăra bilete pentru concertul susţinut de Toto Cutugno şi Orchestra Simfonică Bucureşti mai ieftine cu 25%, în exclusivitate din reţeaua Biletoo.ro.
 
Biletele pentru concertul din 27 februarie 2015 se găsesc, începând de vineri, în reţeaua Biletoo, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. Persoanele care doresc să comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro şi www.bilet.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările