„Top 50 cei mai slabi artişti rap“, viral în mediul online: reacţiile internauţilor

„Top 50 cei mai slabi artişti rap“, viral în mediul online: reacţiile internauţilor

Blueface FOTO Guliver/Getty Images

Un „top 50 al celor mai slabi artişti rap“, care îi include pe Lil B, Vanilla Ice, Flo Rida, s-a viralizat în mediul online şi a stârnit controverse între internauţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O listă cu „cei mai proşti artişti rap“ a devenit viral şi a stârnit discuţii între internauţi, scrie nme.com.
 
Primul loc în clasament a fost ocupat de artistul hip-hop Magoo, cunoscut din grupul muzical Timbaland & Magoo, apărut în anul 1989. Grupul muzical a primit un disc de platină, după lansarea primului album de studio, „Welcome to Our World“, în 1997.
 
Din top 10 al celor mai slabi rapperi mai fac parte Blueface, pe locul doi, urmat de Lil Yachty, Stunna 4 Vegas, Silkk the Shocker, Jojo Simmons, G Herbo, 50 Tyson, Lil B, şi I-20.
 
Totodată, artişti precum Vanilla Ice, Shaq, Ron Artest, Birdman, Ludacris, Freeway, 21 Savage, Iggy Azalea, French Montana, Bow Wow şi Flo Rida au fost incluşi în clasamentul internauţilor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POWER 106 (@power_106) on

 
Lista întocmită nu a fost pe placul tuturor şi au existat mai multe voci care nu au fost de acord cu ea. Astfel, au fost reacţii precum: „Cine a făcut asta? Vreau doar să stăm de vorbă“.
 
„Este evident că încă dorm pentru că tocmai am văzut o listă cu «cei mai proşti 50 de artişti rap», cu Earl Sweatshirt, Cassidy şi Ludacris incluşi în ea. Mă voi întoarce în pat şi voi încerca iar“, a scris un alt internaut.
 
„Cineva a făcut o listă cu cei mai proşti 50 de artişti rap şi, în acest punct, sunteţi toţi lipsiţi de resprect... Cei mai mulţi dintre aceştia au discuri de platină şi spectacole la care biletele sunt epuizate“, a comentat pe Twitter o altă persoană.
Ca răspuns, câţiva internauţi au făcut, în mod ironic, un clasament al celor mai buni artişti rap, incluzând atât personaje fictive, precum Bugs Bunny, Peppa Pig şi Troy Bolton din „High School Musical“, cât şi persoane publice precum luptătorul John Cena şi realizatoarea de televiziune americană Oprah.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: