Thirty Seconds to Mars, concertul anului în România: reguli şi acces pentru show-ul din 5 iulie

Thirty Seconds to Mars, concertul anului în România: reguli şi acces pentru show-ul din 5 iulie

Trupa Thirty Seonds to Mars va concerta pentru prima dată în România FOTO AFPA

Accesul la concertul trupei americane Thirty Seconds to Mars, eveniment desfăşurat sâmbătă, 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, este permis începând cu ora 17.30, iar în deschidere va concerta formaţia The Bad Things.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul Thirty Seconds to Mars este considerat show-ul anului în România, iar promoterul local, D&D East Entertainment, a anunţat regulile de acces.

La ora 17.30 se deschid porţile, urmând ca între 19.50 şi 20.30 să cânte trupa de deschidere, The Bad Things. Thirty Seconds to Mars va urca pe scenă de la ora 21.00, iar show-ul se va termina la 22.45.

Organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Mai sunt bilete

Bilete pentru show-ul de sâmbătă mai sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere.

Este strict interzisă vânzarea invitaţiilor la evenimente, precum şi vânzarea la suprapreţ a biletelor.  Bilete pentru show-ul de sâmbătă mai sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro.

Formaţia americană concertează pentru prima dată în România şi îşi va promova aici cel mai recent album, „Love Lust Faith + Dreams“. Alcătuită din Jared Leto (voce/chitară), Shannon Leto (tobe) şi Tomo Miličevici (chitară/clape), Thirty Seconds To Mars este una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume. Jared Leto este şi un actor foarte bun, premiat anul acesta cu Oscar pentru prestaţia sa din filmul „Dallas Buyers Club“.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările