The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018, vine la Adevărul Live de la 13.00

The Humans,trupa care va reprezenta România la Eurovision, se pregăteşte pentru marea finală

Trupa The Humans, înfiinţată în urmă cu doar un an, este câştigătoarea Eurovision România 2018 şi va reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai. Astăzi, trei dintre membrii formaţiei vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre povestea înfiinţării trupei, cum se pregatesc pentru Eurovision 2018 şi cum au reacţionat la criticile ce le-au fost aduse.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

 

Trupa The Humans a adunat cele mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul organizat de TVR pe 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. 

Trupa The Humans a fost formată în urmă cu un an şi este compusă din şase membri: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce), iar motto-ul sub care trupa manifestă actul artistic este „Noi credem în umanitate“. Fiecare dintre cei şase membri ai trupei rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock. 

Astăzi, Cristina Caramarcu (solista), Alin Neagoe (bass) şi Alex Cismaru (chitară) vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre povestea înfiinţării trupei, cum se pregatesc pentru marea finală Eurovision şi cum au reacţionat la criticile ce le-au fost aduse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: