Surpriză uriaşă pentru o româncă: Morgan Freeman îi narează povestea de la Untold şi îi mulţumeşte VIDEO

Surpriză uriaşă pentru o româncă: Morgan Freeman îi narează povestea de la Untold şi îi mulţumeşte VIDEO

Morgan Freeman FOTO National Geographic

Îndrăgitul actor american Morgan Freeman, în vârstă de 80 de ani, i-a făcut probabil cea mai frumoasă surpriză unei spectatoare Untold, narându-i, aşa cum numai el ştie să o facă, mica povestioară de la festival împărtăşită de româncă pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Visa Europe în parteneriat cu organizatorii festivalului Untold au fost impresionaţi de povestioara unei spectatoare, aşa că l-au rugat pe celebrul Morgan Freeman să-i facă o surpriză. 
 
Actorul a acceptat şi într-un clip audio salută iubitorii de muzică din România, narează în stilul inconfundabil comentariul semnat de Carmen Stănescu şi îi mulţumeşte personal. 
 
„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: Mulţumesc din tot sufletul familiei mele“, rosteşte în limba engleză îndrăgitul actor. 
   
 
 
Morgan Freeman este unul dintre cei mai buni şi iubiţi actori ai generaţiei sale. Născut pe 1 iunie 1937, în Memphis, Stele Unite ale Americii, Freeman a jucat în peste o sută de producţii cinematografice şi de televiziune, între care „Şoferul doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy“ (1989), rol pentru care a primit Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi un Glob de Aur, „Închisoarea îngerilor/ The Shawshank Redemption“ (1994), „Se7en“ (1995) şi „O fată de milioane/ Million Dollar Baby“ (2004), pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar. A primit alte patru nominalizări la premiile Academiei Americane de Film şi, în 2012, premiul Cecil B. DeMille, la gala Globul de Aur.
 
De asemenea, Morgan Freeman este celebru pentru vocea sa inconfundabilă şi calităţile desăvârşite de povestititor, fiind naratorul unor documentare de succes, printre care „Through the Wormhole“ şi „Povestea lui Dumnezeu“.
 
Festivalul Untold a ajuns vara aceasta la a treia ediţie, care a adus la Cluj Napoca peste 330.000 de spectatori din ţară şi din străinătate. Untold a câştigat în 2016 premiul pentru cel mai bun festival din Europa la Gala „European Festivals Awards“ din Olanda.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările