Spice Girls s-ar putea reuni în 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Spice Girls s-ar putea reuni în 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Ultima reuniune a membrelor trupei Spice Girls a avut loc în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012 FOTO GettyImages/Gulliver

Mel B, membră a fostei trupe Spice Girls, spune că ea şi fostele sale colege „vorbesc mult“ despre o posibilă reunire a formaţiei în 2016, când se vor împlini 20 de ani de la lansarea internaţională a acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani spune că ea şi fostele sale colege de formaţie, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C şi Victoria Beckham, nu au exclus ideea de a face ceva deosebit pentru a sărbători a 20-a aniversare a trupei, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (n.r. - de la Londra, din 2012) şi nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor este a 20-a noastră aniversare. Poate vom face ceva. Cine ştie“, a spus Mel B.

Întrebată dacă au început să facă planuri, cântăreaţa a declarat pentru „E! News“: '„Vorbim mult despre asta“.

În februarie, patru cântece înregistrate în anul 2000 de trupa Spice Girls şi nelansate niciodată oficial au fost publicate pe platforma de partajare de muzică online SoundCloud, însă au fost eliminate de pe site a doua zi. Cele patru piese, intitulate „A Day In Your Life“, „Pain Proof“, „If It’s Lovin’ On Your Mind“ şi „Right Back At Ya“, ar fi fost înregistrate în aceeaşi perioadă cu cel de-al treilea şi ultim album de studio al trupei britanice Spice Girls, „Forever“, care a fost lansat în anul 2000. Piesa „Right Back At Ya“ este o versiune a cântecului omonim care a fost inclus pe ultimul disc al trupei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările