Spice Girls se reunesc oficial ca un trio, fără Mel C şi Victoria Beckham, pentru a celebra aniversarea a 20 de ani

Spice Girls se reunesc oficial ca un trio, fără Mel C şi Victoria Beckham, pentru a celebra aniversarea a 20 de ani

Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel B şi Victoria Beckham formau trupa Spice Girls din 1994 până în 2001

Noua formulă Spice Girls se va numi GEM, după numele celor trei cântăreţe, Geri Halliwell, Mel B şi Emma Bunton, acestea făcând deja anunţul reunirii grupului, într-un mesaj video difuzat pe internet, scrie The Independent, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne-am tot gândit şi credem că avem cei mai buni fani din lume“, spune Mel B la începutul filmării, apoi apare mesajul lui Halliwell: „Aţi fost lângă noi timp de 20 de ani, şi vrem să vă spunem că vă mulţumim din suflet.“
 
Emma Bunton adaugă: „Am avut momentele noastre bune şi rele, dar voi aţi fost mereu acolo“, iar în final, trio-ul promite o mare petrecere de sărbătorire în viitorul apropiat.
 
Până acum nu au fost anunţate planurile oficiale ale grupului, însă tabloidele au aflat că noul trio Spice Girls au făcut deja o rezervare în Hyde Park pentru iulie anul viitor.

Melanie Jayne Chisholm sau Mel C pare încă indecisă dacă să se alăture sau nu iniţiativei şi a declarat: „Prefer să fiu discretă. Există într-adevăr multe discuţii în curs. Acum însă sunt în studiourile de înregistrări, lucrez la noul meu album şi mă concentrez doar asupra acestui lucru. Vom vedea apoi, pas cu pas.“
 
Victoria Beckham, la rândul ei, nu dorit să dea un răspuns clar dar, conform unei surse: „Victoria arată mult respect acelei perioade fantastice pe care au trăit-o împreună în trecut, însă acum se concentrează asupra familiei sale şi afacerii sale din domeniul modei.“
 
 
Cele cinci cântăreţe au apărut împreună la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, unde au cântat melodiile „Wannabe“ şi „Spice Up Your Life“.

Spice Girls este o formaţie de fete de muzică pop, de origine britanică, înfiinţată în anul 1994 şi formată din Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton şi Melanie Chisholm. În anul 1996, grupul a semnat un contract cu Virgin Records, lansându-şi primul single, intitulat „Wannabe“. Piesa a stat în clasamentele britanice pe locul întâi timp de şapte săptămâni şi a ajutat trupa să se lanseze pe plan internaţional. Spice Girls a avut vânzări de peste 55 de milioane de discuri în întreaga lume cu numai trei albume, devenind astfel grupul muzical, alcătuit numai din fete, cu cele mai mari vânzari încasate la nivel internaţional. 

Recent a apărut un remake „feminist“ al celebrei lor piese, în care femeile sunt întrebate ce „vor cel mai mult şi mai mult“.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: