Solista The Humans, declaraţii despre finala ratată de la Eurovision 2018: „Eu zic că momentul nostru a fost perfect. Nu avem vecini bogaţi care să ne voteze“

Solista The Humans, declaraţii despre finala ratată de la Eurovision 2018: „Eu zic că momentul nostru a fost perfect. Nu avem vecini bogaţi care să ne voteze“

The Humans a reprezentat România la Eurovision 2018, dar nu a reuşit să se califice în finala competiţiei FOTO EBU

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care a reprezentat România la Eurovision 2018, a făcut declaraţii despre experienţa de la Lisabona.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitaţi la Antena Stars, membrii trupei The Humans, care nu au reuşit să se califice în finala Eurovision 2018, au declarat că sunt mândri de prestaţia lor, dar recunosc că nu aveau cum să câştige, pentru că „nu avem vecini bogaţi care să ne voteze“. 
 
„Nu suntem trişti. Uitaţi-vă pe YouTube la momentul nostru, eu zic că a fost perfect. Nu avem vecini bogaţi care să ne voteze. Noi am fost la patru puncte sub linie în ambele situaţii. Nu ştiu, eu sunt foarte mândră de ceea ce am realizat“, a spus Cristina Caramarcu în emisiunea „Agentul VIP“. 
 
Mai mult, Cristina Caramarcu s-a arătat dezamăgită de alegerea câştigătorului Eurovision 2018, Israel. Solista a precizat şi faptul că victoria se datorează, în mare parte, promovării intense a cântăreţei Netta Barzilai pe reţelele sociale şi pe platformele muzicale, dar şi a reclamelor plătite. 
 

 
„Italia ne-a votat cu punctaj maxim. Eu am votat Albania, pe Eugen, care mi-a plăcut şi el ar fi trebuit să câştige dacă era despre muzică şi voce. Vorbim despre mulţi bani în cazul Nettei, noi dacă intram să vedem un videoclip pe internet în ziua concursului, primeam reclamă să o votăm pe Netta“, a explicat Cristina Caramarcu. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: