SOLD OUT la categoria 399 de lei la concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019, Arena Naţională – Bucureşti

SOLD OUT la categoria
399 de lei la concertul Ed Sheeran din 3
iulie 2019, Arena Naţională – Bucureşti

Cea mai scumpă categorie de bilete, cea de 399 de lei, la concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de la Bucureşti a fost epuizată.

Aşadar, cei care nu au reuşit încă să îşi cumpere bilet trebuie să să grăbească foarte tare, deoarece mai sunt disponibile doar câteva bilete la categoria ACCES PE SCAUNE, cele în valoare de 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim).

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucureşti se pot achiziţiona bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html

DESPRE POLITICA DE VÂNZARE A BILETELOR

Ed şi echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toţi clienţii sunt îndemnaţi să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afişată pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, preţurile absurde şi înşelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puţin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (şi posibil a treia şi a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărţii de identitate. La cerere, trebuie prezentată şi dovada plăţii biletelor.

Organizatorul evenimentului şi Eventim au dreptul de a anula comanda  clientului, dacă aceasta a încălcat condiţiile de achiziţie stabilite de organizator şi afişate pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.  .

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceţi un document de identitate valabil şi intraţi la spectacol împreună cu prietenii şi familia cu care aţi achiziţionat biletele.

Metodele de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/.

Revânzarea biletelor atât în regim propriu cât şi prin alte companii de ticketing este strict interzisă!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilităţi grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit în limita locurilor disponibile. Informaţii şi înregistrări la contact@eventim.ro.

Pentru lista de întrebări şi răspunsuri, vă rugăm accesaţi –  Edsheeran.com sau eventim.ro

Parteneri media : PRO TV, Kiss FM si Adevărul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: