Snoop Lion: „Homosexualitatea nu va fi niciodată acceptată în muzica rap“

Snoop Lion:
„Homosexualitatea nu va fi niciodată acceptată în muzica rap“

Lion îi încurajează pe oameni să trăiască aşa cum simt, însă ştie că hip-hopul are o regulă. FOTO AFP

Artistul american consacrat cu numele de scenă Snoop Dogg consideră că în industria divertismentului în care el activează nu au ce căuta interpreţii gay, întrucât rapul, componenta muzicală a culturii hip-hop, este un simbol al masculinităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În industria muzicală este permis să fii homosexual, însă nu pot spune acelaşi lucru şi despre sfera rapului. Asta nu va fi niciodată acceptat pentru că rapul este foarte masculin“, a declarat Snoop Lion într-un interviu pentru publicaţia „New Music Express“. Artistul american de 41 de ani a făcut această afirmaţie amintind de faptul că în vara anului trecut cântăreţul Frank Ocean (foto) a recunoscut că prima sa iubire, de la 19 ani, a fost un bărbat.

Dogg, rebotezat Lion, consideră că rapul, un gen muzical uneori agresiv şi de protest, trebuie să aibă interpreţi pe măsură. „E ca într-o echipă de fotbal. Nu poţi sta într-o cameră cu tipi duri şi brusc să le spui «Îmi place de tine»“, a subliniat Lion. Deşi crede că acest gen muzical are nevoie de artişti cu un anumit profil de personalitate, rapperul recunoaşte că are nimic împotriva minorităţilor sexuale, ci, dimpotrivă, încurajează căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. „Oamenii pot face ceea ce-şi doresc. Nu am nicio problemă cu nimeni. Am apropiaţi gay“, a menţionat Lion.


Pe de altă parte, rapperul Fat Joe crede că în acest gen muzical predomină artiştii gay. „Industria hip-hopului este condusă de homosexuali, este o adevărată mafie“, a spus cel care a colaborat cu Jennifer Lopez şi Thalia. 

Pe lângă Frank Ocean, printre artiştii de muzică rap care şi-au recunoscut sexualitatea se numără şi Azealia Banks, interpreta hitului „212“ şi Omarion, aceştia mărturisind că sunt bisexuali.

Cuplul Beyonce-Jay-Z susţine drepturile omului şi preferinţele sexuale ale fiecăruia, însă 50 Cent este şi mai radical. „Oricine are o problemă cu preferinţele lui Frank Ocean este un idiot. Barack Obama încurajează căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Dacă preşedintele are această atitudine, eu de ce aş gândi diferit?“, a declarat 50 Cent.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările