Smiley, un nou record cu piesa „De unde vii la ora asta?“: videoclipul a staţionat două săptămâni pe primul loc în topul preferinţelor românilor pe YouTube

Smiley, un nou record cu piesa „De unde vii la ora asta?“: videoclipul a staţionat două săptămâni pe primul loc în topul preferinţelor românilor pe YouTube

Smiley va susţine un concert aniversar, pe 1 iunie, la Arenele Romane

Smiley reuşeşte să obţină un nou record cu single-ul „De unde vii la ora asta?“, cea de-a doua piesă lansată în cadrul proiectului #Smiley10. Videoclipul s-a aflat timp de două săptămâni pe locul 1 în Top Tracks - România pe YouTube, a depăşit 8,4 milioane de vizualizări şi a strâns aproape 100.000 de like-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De unde vii la ora asta“ a devenit virală în mediul online încă din momentul lansării, acesta având în primele 24 de ore peste 1 milion de vizualizări pe YouTube şi ocupând locul 1 în iTunes România. În plus, piesă este deja în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio, conform Mediaforest.
 
„Este extraordinar ce se întâmplă. Să te menţii cu o piesă timp de două săptămâni neîntrerupt pe locul 1 în Trending pe Youtube e o performanţă unică. Mulţumesc din nou celor care o ascultă şi o dau mai departe. Mă bucur nespus că am reuşit să ating atât de mulţi oameni cu muzica mea“, a spus Smiley despre performanţa  obţinută cu videoclipul piesei „De unde vii la ora asta“. 
 
 
În luna martie, artistul HaHaHa Production a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovaţii şi confesiuni muzicale multimedia, prin care sărbătoreşte 10 ani de carieră solo pe parcursul unui an întreg. Pe lângă lansările de piese şi clipuri noi pe dată de 10 a fiecărei luni, timp de 10 luni de aici înainte, Smiley va da şi o petrecere de ziua lui, sub formă unui concert. Astfel, pe 1 iunie, la Arenele Române, Smiley va trăi împreună cu cei care îl îndrăgesc concertul Smiley 10. 
 
Tot în cadrul proiectului #Smiley10, artistul îşi va lansa albumul nou, al patrulea din carieră, şi-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul sau de YouTube, a devenit primul artist care are propria colecţie de GIF-uri, inspirată din versurile, chipul şi reacţiile lui, va avea colecţii aniversare de haine şi accesorii în cadrul magazinului online hastore.ro şi va avea nenumărate acţiuni prin care să-şi recompenseze comunitatea pentru fidelitate şi afecţiune. Detalii despre proiectele lui Smiley se pot găsi pe pagină oficială de Facebook a artistului, pe site-ul smiley.ro şi pe site-ul dedicat proiectului smiley10.ro
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: