Smiley a lansat o nouă confesiune muzicală, alături de Guess Who: „Este o piesă scrisă cu lacrimi“ VIDEO

Smiley a lansat o nouă confesiune muzicală, alături de Guess Who: „Este o piesă scrisă cu lacrimi“ VIDEO

Smiley lansează o nouă piesă, „Ce mă fac cu tine de azi?“ în colaborare cu Guess Who FOTO Talentivity.ro

Îndrăgitul cântăreţ şi producător Smiley a lansat o nouă piesă, de această dată împreună cu rapperul Guess Who. Piesa a strâns deja peste un milion de vizualizări, în aproximativ 24 de ore de la lansare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smiley lansează împreună cu Guess Who piesa „Ce mă fac cu tine de azi?“, cea de-a şaptea piesă din maratonul de zece confesiuni muzicale, din cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

Videoclipul piesei, filmat la marginea Bucureştiului, transpune o poveste inedită, în tonuri de alb şi negru, şi este regizat de Ionuţ Trandafir.

„Piesa «Ce mă fac cu tine de azi?» vorbeşte despre relaţii aparent distruse, dar neîncheiate de fapt. Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reuşim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Calitatea vieţii noastre este dată de calitatea relaţiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru“, explică Smiley cu privire la mesajul piesei.

Artistul şi-a dorit să colaboreze cu Guess Who de mai bine de cinci ani, iar acum a găsit piesa potrivită pentru acest scop, după cum mărturiseşte.„Mă bucur că s-a întamplat în sfârşit să colaborăm, având în vedere că noi plănuiam de ceva vreme să facem o piesă împreună. Am aşteptat să vină natural pentru ca rezultatul să fie unul pe masură. Sper să vă placă!”, mărturiseşte artistul.

„Este o piesă scrisă cu lacrimi“

Smiley a sărbătorit lansarea piesei „Ce mă fac cu tine de azi?“ într-un mod inedit: „Fiind duminică, am făcut clătite ajutat de sfaturile celor care m-au urmărit pe Facebook şi care m-au văzut mai neîndemânatic. Trebuia să fie cu noi şi Guess Who, dar pentru că ieri s-a întors de la Roma ne-am gândit cum rezolvăm: îi trimitem nişte aluat să şi le prepare el cum îi place. A fost foarte amuzant, până la urmă ne-au şi ieşit, timp în care piesa strângea din ce în ce mai multe vizualizări, aşa că iată-ne acum la peste un milion în 24 de ore. Urmăriţi «Ce mă fac cu ţine de azi?», este o piesă scrisă cu lacrimi“, spune Smiley.

În plus, artistul mărturiseşte că mai are un motiv de fericire: „Sunt foarte mândru că pe primele locuri de pe YouTube se află în acest moment piesele HaHaHa Production“, adaugă Smiley.

Piesa lui Smiley nu este singura lansată de casa de producţii a acestuia care bate recorduri pe YouTube în materie de vizualizări. Artistul „se bate“ pentru primul loc în trending cu piesa lansată de Feli, „Acasă“, ale cărei versuri îi aparţin cântăreţei, şi care a strâns aproximativ un milon şi jumătate de vizualizări.

„Wow! Sunt extrem de fericit când văd cum din oră în oră piesa «Ce mă fac cu tine de azi?» primeşte din ce în ce mai multe aprecieri, că este deja fredonată! Feli, mă apropii cu paşi repezi de tine şi poate cădem la pace să împărţim locul 1 frăţeşte“, spune în glumă Smiley.

Feli este cea care a scris versurile piesei „Acasă“ şi povesteşte ce a inspirat-o în compunerea lor. „Era la două zile după ziua mea. Am decis să ies cu prietenii la «birtuţul» de pe stradă. Unde am văzut doi bătrânei stând confortabil la cafea, soţ şi soţie, se simţea de la kilometri distanţă prietenia care îi leagă. Mi s-a părut foarte emoţionant şi asta m-a inspirat să scriu «Acas㻓, explică artista.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic“, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?“, care a făcut performanţa de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi aproape 45 de milioane până în prezent.

„Domnu’ Smiley“, o piesă funk în care Smiley îşi cânta refrenul vieţii, „Să-mi fie vară“, „Rară“ şi „O altă ea“ au completat lista de piese lansate în primele şase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile.

citeste totul despre: