Smiley îşi dezvăluie numărul de telefon în clipul „Ce mai faci, străine?“: „Am primit deja sute de mesaje şi apeluri“

Smiley îşi dezvăluie
numărul de telefon în clipul „Ce mai faci, străine?“: „Am primit deja sute de mesaje şi apeluri“

Smiley şi-a dorit să comunice direct cu fanii săi, aşa că a strecurat numărul de telefonul în clipul noii sale melodii

Oricine îl poate suna de acum pe Smiley sau îi poate trimite mesaje text sau pe Whatsapp dacă urmăreşte videoclipul noii sale piese, „Ce mai faci, străine?“, şi descoperă, ascuns în imagini, cifră cu cifră, numărul său de telefon.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele şi ce ar vrea să mai asculte. Aşa că m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, ca să ne fie mai simplu să ne auzim şi să comunicăm. Mi-e dor de casă, de toţi ai mei şi abia aştept să-mi spună sau să-mi scrie lumea «ce mai faci, străine, pe unde ai umblat?»“, a declarat Smiley, aflat în America de la începutul lunii februarie pentru a face muzică împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production.   
 
Lansată cu provocarea de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesa „Ce mai faci, străine?“ este difuzată deja de radiourile din ţară, are mii de ascultări pe platformele de streaming şi este pe primele locuri în trending pe Youtube, cu aproape un milion de vizualizări.
 
Până acum, peste 1000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip şi au  trimis prin intermediul  mesaje scrise, video, vocale şi fotografii. „Am primit deja sute de apeluri şi mesaje. Abia aştept să vorbim şi să aflam mai multe unii despre alţii“, le spune Smiley celor care vor descoperi numărul său în clip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: