Smiley îi aduce aduce un tribut actorului Charlie Chaplin în noul său videoclip

Smiley îi
aduce aduce un tribut actorului Charlie Chaplin în noul său videoclip

Smiley s-a transformat în personajul „Vagabondul“, pentru cel mai nou videoclip al său FOTO Pro TV

Smiley îi aduce un tribut marelui actor Charlie Chaplin în cel mai nou videoclip muzical al său, intitulat „Oarecare“. Artistul român recreează în videoclip unul dintre cele mai cunoscute şi simpatice personaje interpretate de Chaplin – „Vagabondul“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o oarecare zi, Smiley – pe numele său real Andrei Tberiu Maria-, Marius Pop, Alex Racoviţă, Mihai Andrei, Vlad Munteanu şi Dorian Micu s-au întâlnit într-un studio de la marginea Bucureştiului şi s-au decis să pună pe note muzicale o idee frumoasă, pe care au numit-o „Oarecare“, notează infomusic.ro

„Oarecare nu este o piesă pe care aveam intenţia să o lansăm în acest moment. Avem multe cântece la studio care aşteaptă acea zi potrivită. Este o piesă pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil şi datorită mesajului ei simplu şi pozitiv: să îţi trăieşti viaţa cu demnitate, să te bucuri zi de zi de ceea ce ai şi să fii bun nu te costă nimic”, a declarat Smiley, citat de infomusic.ro

Regizat de Iulian Moga şi produs de HaHaHa Video Productions, videoclipul piese „Oarecare“ este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Cu o pereche de pantaloni largi, o haină strâmtă, un melon şi faimosul baston, Smiley a reuşit să recreeze cel cunoscut pesonaj interpretat de Charlie Chaplin, „Vagabondul“.

„Alături de colegii mei de la HaHaHa Production, care şi-au asumat câte un personaj în această poveste, am transformat o zi grea de filmare într-un moment memorabil şi plin de umor. «O zi în care nu ai râs este o zi pierdută», cum spunea Charlie Chaplin”, a adăugat artistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările