Smiley, prima confesiune completă de la lansarea celui mai recent album, în tradiţionalul concert la Arenele Romane

Smiley, prima confesiune completă de la lansarea celui mai recent album, în tradiţionalul concert la Arenele Romane

Smiley va concerta pentru al patrulea an la rând la Arenele Romane, pe 2 iunie

Smiley va canta la Arenele Romane, pe 2 iunie, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, prezentând pentru prima dată toate piesele de pe cel mai recent album al său, „Confesiune“, în faţa a 4000 de fani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 2 iunie, artistul dă startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul „Confesiune“, lansat la sfârşitul anului trecut, dar şi hit-uri precum „Acasă“, „Oarecare“ sau „În lipsa mea“. 
 
„M-am gândit un an de zile la această confesiune de pe 2 iunie. De fiecare dată când lansam o piesă nouă, îmi imaginam cum va arăta momentul din concert în care o voi cânta live. Adevărul din muzica mea înseamnă experienţe şi trăiri personale, toate traduse în piesele de pe album, de la cum sunt eu văzut - „Domnu’ Smiley“, până la cea mai sinceră şi intimă trăire, cea dedicată părinţilor, din piesa care dă şi numele albumului, „Confesiune“. Sunt emoţionat în fiecare an pentru că de fiecare dată trăiesc parcă alte emoţii. Vă aştept ca şi când!“, se confesează artistul în febra pregătirilor pentru concert.
 
Setlist-ul concertului va curge de la dans la vals în peste trei ore de emoţie sincron, promite Smiley. Ecrane uriaşe vor face din show o experienţă 360, cu emoţie, culoare şi dinamism. „O poveste“ va fi şi munca tehnicienilor care vor avea nevoie de 2 zile pentru a putea instala scena şi ecranele-gigant. 
„Domnu’ Smiley“ a început deja repetiţiile pentru cea mai intensă confesiune alături de trupa lui şi de invitaţii- surpriză. 
 
Publicul este aşteptat începând cu ora 20.00, la Arenele Romane. Biletele sunt încă în vanzare pe bilete.smiley.ro şi iabilet.ro. 
 
Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul „Confesiune“. Penultima piesă lansată anul trecut, „Vals“, ocupă prima poziţie în topurile radio ca număr de difuzări în ultimele 14 săptămâni. Şi „De unde vii la ora asta?“ a făcut înconjurul radiourilor, cu peste 5000 de difuzări în 2017 şi 52 milioane de vizualizări pe YouTube. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările