Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, revine în România

Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, revine în România

Slash a mai concertat în România, în anul 2013 FOTO Getty Images

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei hard rock Guns N' Roses, revine în România pe 28 iunie, pentru un concert la Arenele Romane, unde va fi acompaniat de Myles Kennedy & The Conspirators.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Bucureşti, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bine piese din întreaga sa carieră muzicală, printre care „Sweet Child O’Mine“, „Paradise City“, „Patience“, „Civil War“, „You’re a Lie“ şi „Anastasia“ şi multe altele. Ca şi cel din 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat în România de Phoenix Entertainment.
 
Biletele fără loc sunt limitate la 2600 din considerente de confort şi siguranţă şi pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei, în timp ce locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 120, 200 şi 300 de lei, în funcţie de sector. 
 
În plus, până la data de 16 martie, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%. Tichetele sunt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.
 
Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile şi solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formaţiei Guns N’Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a dat lovitura în 1987 odată cu lansarea primului disc, „Appetite for Destruction“, care rămâne şi după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor. A urmat „GNR Lies“, „Use Your Illusion I“, „Use Your Illusion II“ şi „The Spaghetti Incident“, iar după plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule – „Slash’s Snakepit“ şi „Velvet Revolver“ –, iar din 2008 a început să se concentreze asupra unei cariere solo. 
 
În 2010 a lansat primul său album solo, „Slash“, care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocalişti precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy,  solistul trupei Alter Bridge, s-a prelungit şi dincolo de acest album, continuând să lucreze împreună şi pentru următoarele materiale: „Apocalyptic Love“ (2012) şi „World On Fire“ (2014). 
 
Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovaţie şi carismă. Publicaţii de prestigiu precum „Time“ şi „Rolling Stone“ l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitarişti, iar în 2012, artistul, împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N’Roses, a fost introdus pe Rock’n’Roll Hall of Fame. Revista „NME“ a clasat solo-ul lui Slash din „Sweet Child O’Mine“ pe primul loc în topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, iar „Guitar World“ a inclus solo-ul din „November Rain“ în primele zece poziţii ale unui top similar.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: