Singura trupă românească prezentă la al doilea cel mai mare carnaval din lume: mii de fani au cântat versurile alături de români

Singura trupă românească prezentă la al doilea cel mai mare carnaval din lume: mii de fani au cântat versurile alături de români

Fanii prezenţi la festival au cântat alături de români FOTO Fly Project

Trupa Fly Project a fost prezentă în Insulele Canare, la un carnaval care îl urmează pe cel din Rio, acolo unde miile de fani au cântat şi s-au distrat.

Băieţii de la Fly Project bat lumea în lung şi-n lat şi îşi cântă hiturile în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Săptămâna asta, Fly Project a fost în Insulele Canare, la un carnaval care îl urmează pe cel din Rio, fiind al doilea ca mărime din lume. Supershow-ul exploziv a avut hit după hit şi peste douăzeci de dansatoare locale, extrem de sexy, în ţinute colorate tipice carnavalului, show-ul fiind apladudat de miile de oameni, se arată într-un comunicat. 

„Ori de câte ori ajungem undeva, cel mai mult ne bucură reacţia publicului, faptul că ne ştie piesele şi cântă cu noi. În Canare am fost de mai multe ori, de fiecare dată oamenii au fost foarte receptivi la show-ul nostru. Carnavalul e o experienţă în sine, ei se pregătesc tot anul pentru asta“, spune Tudor Ionescu.

Fly Project îşi continuă turneul #TheBestPartyWorldTour în Rusia, săptămâna aceasta, urmând ca în cel mai scurt timp să lanseze şi noul single, „DAME“, ce se va auzi în toate cluburile din România şi nu numai. 

FOTO Fly Project 

Fly Project este o formaţie românească de muzică dance, formată din Tudor Ionescu şi Dan Denes.Trupa a debutat pe piaţa muzicală în 2005 cu piesa „Raisa“, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România şi ulterior a lansat albumul Fly Project. Formaţia a devenit populară prin piese cum ar fi „Mandala“, „Goodbye“, „Musica“ si „Back In My Life“. 

Membrii trupei Fly Project, formată din Tudor Ionescu şi Dan Deneş, au vorbit pentru „Adevărul“ despre felul în care se menţin în industria muzicală după mai bine de zece ani de carieră, despre cum au perceput întâlnirea cu Vladimir Putin şi ce planuri de viitor au. Interviul poate să fie citit aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: