Show-ul de televiziune SuperStar, difuzat de PROTV, şi-a stabilit concurenţii care vor merge mai departe spre marea finală

Show-ul de televiziune SuperStar, difuzat de PROTV, şi-a stabilit concurenţii care vor merge mai departe spre marea finală

Foto: Arhiva Adevărul

Vineri, 3 decembrie, a avut loc a doua etapă a LIVE-urilor de la SuperStar, show-ul de televiziune difuzat de PROTV cu o foarte mare priză la public. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce competiţia se apropie de final.

Ştiri pe aceeaşi temă

Opt persoane cu voci deosebite şi talent pe măsură au urcat pe scenă şi luptă pentru a obţine un bilet spre marea finală din 17 decembrie.

Cei opt concurenţi care au acaparat scena celei de-a doua etape a „LIVE-”urilor au cântat în următoarea ordine:

  • Artiom Topal, din Gagauzia, Republica Moldova, cu melodia Take on me a trupei A-HA.
  • Maria Ojica, Paşcani, România, a interpretat Easy on me a lui Adele.
  • Maria Jugănaru, Piteşti, România, a cântat Fucking perfect a lui Pink.
  • Victoria Peşterean, Chişinau, Republica Moldova, a interpretat Oh mother a Christinei Aguilera.
  • Alexandru Precup, Bucureşti, România, a performat cu melodia Nothing compares to you a lui Sinead O' Connor.
  • Romina Apostol, Iaşi, România, a cântat Cry Baby a lui Janis Joplin.
  • Alessandro Mucea, Neamţ, România, a cântat Kiss from a rose a lui Seal.
  • Naomi Prie, Câmpina, România, care a inmterpretat You know I'm no good a lui Amy Winehouse.

În urma votului publicului s-au calificat pentru următoarea ediţie live şase concurenţi: Naomi Prie, Romina Apostol, Maria Jugănaru, Maria Ojica, Alexandru Precup si Alessandro Mucea.

Victoria Peşterean şi Artiom Topal s-au oprit, în urma votului publicului, în această fază a competiţiei.
Juriul, format din Smiley, Raluka, Marius Moga şi solistul Carla's Dreams, a comentat evoluţia fiecărui concurent, dar nu a votat, conform formatului şi regulamentului concursului.

Show-ul „SuperStar România” este un format de televiziune deţinut de postul Pro TV, format care are la bază conceptul „Idol”, ce este urmărit la nivel mondial de peste 500 de milioane de telespectatori.

Lansat în anul 2001, în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de ţări şi a devenit unul dintre cele mai urmărite show-uri de talent datorită oportunităţii oferite de a devenit star pop.

Printre ţările care au preluat formatul se numără Statele Unite, Germania, Olanda, Franţa şi China, unde emisiunea a fost lider de audienţă încă de la lansare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările