Show-ul „Acadelia“, costuri uriaşe. Delia: „Poate e bine ca oamenii să ştie din când în când şi detalii de genul acesta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia FOTO Nick Stavre
Delia FOTO Nick Stavre

Delia (36 de ani) dă startul azi celor trei seri de spectacole „Acadelia“, care vor avea loc la Sala Palatului. Într-un interviu pentru „Adevărul“, cântăreaţa a precizat clar că nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor show-uri, ba din contră reprezintă o cheltuială foarte mare pentru echipa sa.

După show-urile de anvergură „Deliria“ (2016, Sala Palatului), „Delia’s Winter Wonderland“ (2016, TNB) şi „Psihedelia“ (2017, Sala Palatului), cântăreaţa va susţine „Acadelia“, pe 14, 15 şi 16 noiembrie, tot la Sala Palatului.  

„Conţinutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătăţii dumneavoastră psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfăşurare de forţe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce“, anunţă organizatorii.

Un decor impresionant, o trupă numeroasă de balet, ţinute extravagante, elemente dulci, 10 aparate laser de mare putere, 130 metri pătraţi de ecran led şi peste 300 de aparate de lumină inteligentă vor da strălucire show-ului la care se lucrează încă din luna aprilie. 

„Scena va arăta foarte frumos, va fi o lume plină de zahăr, voioasă, colorată, visătoare, îndrăzneaţă şi care nu îşi spune «nu» de la nimic. Am numit-o «Acadelia» pentru că e plăcerea uneori interzisă sau pe care ne-o reţinem de a consuma zahăr sau lucruri care ne plac. Eu am zis să fie din belşug“, ne-a spus Delia. 

Pe scena Sălii Palatului, vedeta va cânta în premieră noua ei piesă, „Acadele“, pentru al cărei clip s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină plină cu bile multicolore. Pe lângă cele 500 de kilograme de zahăr, s-au mai utilizat încă 150 de acadele, 100 de cupcakes, 20 de kilograme de bomboane, 30 de kilograme de tort, 10 kilograme de bomboane m&m şi 15 kilograme de marshmellows. 

Cel mai ieftin bilet la show-ul Deliei costă 80 de lei, iar cel mai scump, VIP, este disponibil la 390 de lei. Criticată în trecut pentru preţurile considerate piperate, cântăreaţa a explicat că se lucrează foarte mult la un astfel de show, iar costurile sunt uriaşe, iar uneori încasările din bilete nu reuşesc să acopere investiţia. 

„Costurile financiare sunt uriaşe pentru piaţa din România. Trebuie să stai foarte bine din punct de vedere financiar pentru a putea acoperi un astfel de spectacol. Eu nu mă îmbogăţesc după show. Noi încercăm să acoperim investiţia, e un lucru remarcabil dacă se întâmplă. Deci nu vorbim de câştiguri, poate doar aplauze şi felicitări. Singurul câştig real e că îţi faci damblaua, te joci, creezi. E pentru mine şi pentru publicul meu. Şi poate e bine ca oamenii să ştie din când în când şi detalii de genul acesta. Eu cred că e constructiv ca ei să ştie clar că Delia nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor concerte. Dar ele ajută şi pentru că ridică nivelul pieţei. Faci bine şi celorlalţi colegi făcând producţii bune, îi vei angrena şi pe ei să vină să facă, vei fi ca un motor, va începe o mică competiţie“, a explicat Delia. 

În ultimii ani, Delia a mizat pe melodii compuse exclusiv de ea şi nu a greşit. De la piese cu mesaje ironice şi subînţelesuri - „Despablito“, „Du-te mă“ -, la piese care au stârnit dezbateri aprinse - „Da, mamă“ şi „Rămâi cu bine“ - şi până la cântece sensibile, precum „Cine m-a făcut om mare“, „Ce are ea“ şi „Verde Împărat“, toate creaţiile Deliei s-au bucurat de un succes fenomenal şi au devenit instant hit-uri. 

Artista a mărturisit că încă primeşte propuneri de piese, însă crede că nu va mai cânta prea curând ceva ce nu-i aparţine. În schimb, se gândeşte serios şi i-ar plăcea să compună pentru alţi artişti. 

„Vin piese, cred că o dată pe lună primesc pe mail propuneri, pe multe le refuz pentru că sunt piese pe care eu le-aş fi compus acum opt ani. Nu sunt în tendinţele actuale sau în filmul în care vreau eu să fie. Cred că greu mă mai poate nimeri cineva acum cu o scriere. Din ce în ce mai greu, pentru că din momentul în care ai avut rezultate cu o creaţie a ta, îţi vine greu să accepţi alte piese, nu prea îţi mai vine. E posibil să încep să compun şi eu pentru alţii, nu văd de ce nu aş face-o, nu mă opreşte nimic, doar să am puţin mai mult timp. Mi-ar plăcea să văd că pot să scriu şi pentru alţi oameni şi cred că foarte mult mi-ar plăcea să văd că se produc schimbări în viaţa acelui artist din momentul în care îmi cântă piesa. Aş avea o mare satisfacţie. Nu vreau să mă gândesc la nume, mi-ar plăcea să compun pentru voci bune“, a declarat Delia.  

Recent, Delia a acordat un amplu interviu ziarului „Adevărul“ pe care îl puteţi citi aici

 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite