Shine Festival: Three Days Grace şi Viţa de Vie, capete de afiş. Abonamentele golden circle au fost epuizate

Shine Festival: Three Days Grace şi Viţa de Vie, capete de afiş. Abonamentele golden circle au fost epuizate

Three Days Grace a fost fondată în 1997, în Ontario, şi a debutat cu albumul omonim, în 2003 FOTO Arhivă

Grupul canadian Three Days Grace şi formaţia Viţa de Vie sunt capete de afiş ale Shine Festival, care va avea loc în zilele de 30 iunie şi 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Abonamentele golden circle pentru eveniment au fost epuizate, informează organizatorii într-un comunicat de presă.

Din lineup-ul festivalului fac parte trupele Am Fost la Munte şi Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur şi Mouse N Monkeyz. Ele se adaugă formaţiilor deja anunţate: Three Days Grace, Subcarpaţi, Alternosfera, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma şi Luna Amară.

Concertele vor începe la ora 16.20 şi se vor încheia după miezul nopţii, la ora 01.20.

Organizatorii, BestMusic Live Concerts, au introdus, la preţul de 85 de lei, biletele pentru o zi în zona acces general, unde un abonament costă 129 de lei, în presale, pentru ca în ziua concertului preţul să fie de 150 de lei.

Un bilet pentru o zi dintre cele două ale festivalului va costa, pe 30 iunie şi 1 iulie, 100 de lei.

Three Days Grace a fost fondată în 1997, în Ontario (Canada), şi a debutat cu albumul omonim, în 2003. Formaţia a câştigat numeroase discuri de platină pentru albumele „Three Days Grace“ (2003), „One-X“ (2006) şi „Life Starts Now“ (2009). Cel mai recent album al trupei, „Human“ (2015), a fost clasat pe locul 1 în topurile de peste ocean. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: