S-a dat start înscrierilor pentru Cerbul de Aur 2019: la ce sumă se ridică premiile puse la bătaie de TVR

S-a dat start înscrierilor pentru Cerbul de Aur 2019: la ce sumă se ridică premiile puse la bătaie de TVR

Ediţia din 2018 a festivalului Cerbul de Aur a fost câştigată de Inis Neziri din Albania

Televiziunea Română a dat startul înscrierilor pentru Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019 şi anunţă că premiile puse la bătaie însumează 55.000 de euro.

Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până pe data de 6 iulie pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului.   

La sfârşitul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie. În finală vor ajunge doar 12 concurenţi care vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele patru premii ale festivalului, în valoare totală de 55 de mii de euro, sau unul dintre premiile speciale. 

Cerbul de Aur 2019 va avea loc între 23 şi 25 august în Piaţa Sfatului din Braşov, iar pentru ediţia din acest an Televiziunea Română a alocat un buget de aproximativ 6 milioane de lei, echivalentul a peste 1,2 milioane de euro. 

Ediţia din 2018 a festivalului Cerbul de Aur, reluat după o pauză de nouă ani, a fost câştigată de Inis Neziri din Albania şi a adus pe scena din Piaţa Sfatului nume internaţionale precum Nicole Scherzinger, James Blunt şi Amy Macdonald, dar şi artişti români, între care Delia, Loredana, Andra şi Carla's Dreams. Evenimentul nu a fost lipsit de controverse, iar Televiziunea Română a fost aspru criticată pentru onorariile fabuloase oferite artiştilor. Potrivit informaţiilor obţinute de presă, TVR a dat nu mai puţin de un milion de euro pentru concertele de la Cerbul de Aur

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: