Robbie Williams nu va mai cânta piesa „Angels“ în concerte: care este motivul

Robbie Williams nu va mai cânta piesa „Angels“ în concerte: care este motivul

Robbie Williams a eliminat piesa „Angels“ din set listul viitorului turneu pentru promovarea albumului „Under The Radar Volume 2“ FOTO Getty Images

Cântăreţul britanic Robbie Williams (43 de ani) a anunţat că nu va mai cânta pe scenă unul dintre cele mai cunoscute hit-turi ale sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul a dezvăluit că a scos piesa „Angels“ din set list-ul concertelor deoarece fanii îi stârnesc nişte emoţii mult prea puternice atunci când începe să o cânte. 
 
„Trebuie să mă adun, altfel aş plânge de fiecare dată şi aş arăta patetic. Sunt oameni care ridică pancarte înainte să cânt piesa, pe care scriu despre mamele sau taţii lor care au murit şi mă gândesc «Oh, Doamne, o să plâng!» Mă afectează.“ a declarat cântăreţul pentru Daily Star.
 
Motivele lui Robbie Williams sunt destul de plauzibile, având în vedere că „Angels“ a fost votată ca fiind „una dintre cele mai populare piese din Marea Britanie folosite în cadrul înmormântărilor“.
 
 
„Angels“ a fost lansată în 1997, făcând parte din albumul de debut „Life thru a Lens“, devenind imediat un adevărat hit în Marea Britanie şi în întreaga lume şi cel mai bine vândut single al lui Robbie Williams. A staţionat 40 de săptămâni în topul 10 britanic. La opt ani de la lansare, a fost votat de public ca cea mai bună piesă a ultimilor 25 de ani la Brit Awards 2005.
 
Robbie Williams plănuieşte să susţină o serie de concerte prin care îşi va promova cel mai recent album, „Under The Radar Volume 2“. Din păcate, acesta a trebuit să anuleze mai multe evenimente în 2017, datorită unor probleme de sănătate.
 
citeste totul despre: