Robbie Williams, mesaj pentru România: Sunt foarte, foarte entuziasmat de concertul de la Bucureşti. De abia aştept să cânt VIDEO

Robbie Williams, mesaj pentru România: Sunt foarte, foarte 
entuziasmat de concertul de la Bucureşti. De abia aştept să cânt VIDEO

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You“ FOTO Hepta

Robbie Williams (41 de ani), care va susţine în premieră un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, a declarat că este foarte, foarte entuziasmat de faptul că va cânta în faţa fanilor din România şi de abia aşteaptă show-ul, într-un mesaj video, arată Mediafax.

Robbie Williams: „Sunt foarte, foarte entuziasmat. De abia aştept“

Într-un filmuleţ publicat pe site-ul organizatorilor concertului de la Bucureşti, D&D East Entertainment, Robbie Williams declară: „Pe 17 iulie, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, voi fi eu, Robbie Williams, venind să vă «distrez» pe voi. Sunt foarte, foarte entuziasmat. De abia aştept. Multă dragoste, ne vedem acolo“.

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You“, care se desfăşoară în peste zece ţări.

Turneul „Let Me Entertain You“ a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Fanii pot vedea concertul şi online

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susţinut de artist în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum şi pe aplicaţia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, fie că sunt sau nu clienţi Telekom.

În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00.

Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmând o serie de paşi. Informaţiile complete despre înregistrare, atât pentru clienţii Telekom, cât şi pentru cei care nu utilizează aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Robbie Williams a confundat România cu Serbia

Pe de altă parte, Robbie Williams a confundat concertul pe care îl va susţine în România cu cel din Serbia, scriind pe Facebook: „Salut România! Bucuraţi-vă şi lăsaţi-mă să vă distrez pe 17 iunie, la Belgrad!“, a scris Robbie Williams pe pagina de Facebook. Ulterior, sute de români i-au reproşat artistului că a confundat capitala României cu cea a Serbiei. „Tocmai când ne obişnuisem cu Budapesta, vine Robbie cu Belgrad. Ai chiulit de la orele de geografie, Robbie?“, „Am dat mulţi bani pentru a te vedea în ţara mea, iar echipa ta nici măcar nu ştie care este capitala României. Sunt dezamăgită“, i-a reproşat fanii români. În realitate, cântăreţul a susţinut pe 17 iunie un concert la Belgrad, urmând ca cel din România să aibă loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, ceea ce înseamnă că, de fapt, echipa artistului a confundat Serbia cu România.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels“ şi „Millennium“ şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox“ a fost lansat în 2006 - urmat de „Reality Killed the Video Star“ în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress“, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1“, la începutul lunii decembrie 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: