Revenirea lui Gabriel Cotabiţă: artistul a filmat alături de Matteo videoclipul piesei „Ce zi liniştită“ FOTO

Revenirea lui Gabriel Cotabiţă: artistul a filmat alături de Matteo videoclipul piesei „Ce zi liniştită“ FOTO

Gabriel Cotabiţă, alături de Matteo, la filmările videoclipului „Ce zi liniştită“

Matteo şi Gabriel Cotabiţă au filmat videoclipul piesei „Ce zi liniştită“, melodie la care cei doi artişti au început să lucreze încă din toamna anului trecut şi pe care au finalizat-o chiar cu puţin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Cotabiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragostea de viaţă, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă şi relaxarea cu care poţi trece chiar şi peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei „Ce zi liniştită“, o coproducţie Roton Music şi MediaPro Music. 
 
„Avem un dar atât de frumos dat de la Dumnezeu, viaţa, încât e păcat s-o trăim cu tensiune“, spune Matteo. „Piesa are o stare foarte calmă, pentru că am fost foarte relaxat când am gândit-o. Şi, mai târziu, Gabi mi-a împărtăşit starea când am lucrat la ea. Mesajul este să fii relaxat şi fără griji, pentru că, din proprie experienţă, stresul şi încordarea nu te ajută în rezolvarea niciunei probleme, îţi ocupă prea mult spaţiu de gândire“, mai spune cântăreţul. 

gabriel cotabita
 
Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiţă să colaboreze la „Ce zi liniştită“, iar înregistrarea, care a avut loc acum câteva luni, a fost o experienţă memorabilă pentru Matteo: „Am lucrat de parcă eram colegi de studio de ani, dar am învăţat enorm de la el. Are o experienţă în domeniul muzical de invidiat.“
 
„Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme, să fii ca nou“, e de părere Matteo. Videoclipul „Ce zi liniştită“, regizat de Bogdan Daragiu, îi proiectează pe cei doi artişti atât în ziua de astăzi, cât şi pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocenţei copilăriei. 

 
O prezenţă pe care publicul o va recunoaşte cu uşurinţă în videoclipul „Ce zi linistita“ este Andreea Esca. „Am vrut amândoi să ieşim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este probabil cea mai recognoscibila şi caldă voce a României care transmite şi foarte mult optimism. Se potriveşte perfect cu o zi liniştită“, mai spune Matteo.
 
Lansarea piesei va marca revenirea lui Gabriel Cotabiţă pe scena muzicală, după ce artistul a suferit, pe 8 mai, un stop cardio-respirator, în urma căruia a stat în comă timp de trei săptămâni. Artistul a fost externat pe 16 iulie, iar în prezent continuă recuperarea la domiciliu, unde face şedinţe de fizioterapie, kinetoterapie, acupunctură, reki, psihoterapie şi logopedie.
 
gabriel cotabita
 

Despre starea lui Gabriel Cotabiţă mai puteţi citi şi:

Gabriel Cotabiţă îşi doreşte să revină pe scenă: artistul are deja o piesă nouă

Gabriel Cotabiţă a fost externat. Cântăreţul va continua recuperarea în ambulatoriu

Reacţii dure după prezentarea pozei cu Cotabiţă pe patul de spital: „Televiziunile l-au umilit mai mult decât infirmiera“

Anchetă la Spitalul Floreasca după ce o angajată s-a fotografiat alături de Gabriel Cotabiţă

Starea lui Gabriel Cotabiţă s-a ameliorat uşor. Artistul a făcut, susţinut, câţiva paşi

Noi detalii despre starea lui Gabriel Cotabiţă: artistul are pierderi de memorie şi a început recuperarea

Gabriel Cotabiţă este conştient: recuperarea cerebrală, principala problemă cu care se confruntă artistul

Gabriel Cotabiţă este conştient, momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie

Gabriel Cotabiţă dă semne de viaţă: artistul a deschis ochii şi îşi poate mişca mâinile şi picioarele

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă este în ameliorare. Artistul răspunde la anumiţi stimuli 

Starea lui Cotabiţă este în continuare gravă: medicii fac teste ca să vadă dacă poate respira fără ajutorul aparatelor 

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă: „Starea tatei este bună. Nu s-a pus în niciun moment problema de deconectare de la aparate“ 

Gabriel Cotabiţă a fost supus traheostomiei. Starea cântăreţului continuă să fie gravă, dar stabilă 

Gabriel Cotabiţă, în comă de zece zile, va fi supus unei intervenţii chirurgicale 

Gabriel Cotabiţă a dat primele semne de activitate cerebrală: „Mai sunt speranţe pentru viaţa lui“ 

Mihai Bendeac îl atacă pe Adrian Enache: „El e în moarte cerebrală de câţiva ani“ 

Gabriel Cotabiţă a fost supus unui nou RMN cerebral, care a indicat zone cu leziuni cerebrale grave 

Adrian Enache, despre starea lui Gabriel Cotabiţă: „Medicii au spus că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările