Replica savuroasă pe care Pink le-a dat-o celor care au criticat-o pentru gestul de la Super Bowl VIDEO

Replica savuroasă pe care Pink le-a dat-o celor care au criticat-o pentru gestul de la Super Bowl VIDEO

Pink s-a declarat onorată că a avut ocazia să cânte imnul Americii la Super Bowl 2018 FOTO Getty Images

Deşi a câştigat lupta cu răceala şi a cântat ireproşabil imnul naţional al Americii la Super Bowl 2018, au existat şi voci care au criticat-o pe Pink pentru momentul în care şi-a scos din gură pastila de gât chiar înaintea prestaţiei. Gurilor rele, Pink le-a răspuns în stilul caracteristic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pink şi-a îndeplinit duminică unul dintre cele mai mari visuri: să cânte imnul Americii în faţa familiei şi a întregii lumi, la Super Bowl. Din nefericire, chiar înaintea marelui eveniment, artista s-a îmbolnăvit şi s-a temut că nu va putea duce la capăt acest cântec greu. A reuşit, însă, iar momentul ei a fost unul memorabil
 
Cu toate acestea, spre amuzamentul unora şi indignarea altora, Pink a fost surprinsă de camere în momentul în care şi-a scos din gură dropsul pentru gât, chiar înainte să începerea imnului.
 
 
Deşi iniţial fanii au presupus că era vorba de o gumă de mestecat şi au făcut haz de situaţie, artista i-a lămurit pe Twitter că era vorba de o pastilă menită să-i aline durerea de gât. 
 
Cât pentru patrioţii care au considerat gestul unui lipsit de respect faţă de imnul naţional sau de America, Pink a avut o replică tăioasă şi bine plasată, după ce un utilizator a scris pe Twitter a că artista „a fost de rahat“.
 
„Da, dar măcar am fost de rahat în timp ce cântam imnul naţional, în timp ce tu eşti de rahat doar stând pe o canapea murdară“, i-a răspuns Pink internautului răutăcios care se semnează chiar sub numele de Dirty Couch (trad.- canapea murdară).
 
citeste totul despre: