Regal pop-jazz-funk cu Candy Dulfer, în premieră la Bucureşti VIDEO

Regal pop-jazz-funk cu Candy Dulfer, în premieră la Bucureşti VIDEO

Celebra saxofonistă Candy Dulfer vine în premieră în România pentru a susţine un concert, pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artista promite un regal de muzică jazz-funk într-un concert organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre artista olandeză se poate afirma fără riscul de a greşi că s-a născut pentru muzică. Încă de mică s-a îndrăgostit de ritmurile saxofonului, tatăl său fiind un virtuoz al acestui instrument. Candy Dulfer cântă de la 6 ani, iar prima trupă (Funky Sfuff) şi-a format-o pe când avea doar 14.
 
În prezent, discografia sa numără nu mai puţin de 11 albume de studio, două live şi o compilaţie. Artista vine acum la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent album, intitulat „Together”.
 
Este cunoscută publicului autohton mai ales graţie smah hit-ului Lili Was Here, interpretată în duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics). Cariera sa a cunoscut însă mai multe puncte de referinţă. Candy Dulfer a fost apreciată încă de la debutul său discografic, albumul său intitulat „Saxuality” fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. În 1987, a cântat în deschiderea concertului Madonna de pe stadionul „De Kuip” (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestaţia sa a entuziasmat audienţa. De-a lungul timpului, a înregistrat piese de succes alături de mai mulţi artişti de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison şi Maceo Parker şi a urcat pe scenă alături de Alan Parsons, Tower of Power şi Pink Floyd.
 
În prezent, Candy Dulfer este în turneu prin Europa şi America de Nord, unde are programate atât concerte proprii, cât şi apariţii în cadrul unor mari festivaluri de jazz şi blues. În toamnă, revine pe Bătrânul Continent şi ajunge şi la Bucureşti, unde vă invităm să o ascultaţi şi să o admiraţi.
 
Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro, dar şi la casieria Sălii Palatului.
citeste totul despre: