Reckaze a lansat albumul „Underground Comercial”, produs de Peter Haze

Reckaze a lansat albumul „Underground Comercial”, produs de Peter Haze

Reckaze a lansat albumul „Underground Comercial“

Underground Comercial este albumul clasic de Rap care surprinde stări diverse şi momente comune din viaţă, dar este şi un album-program care trasează o direcţie nouă şi asumată în rap-ul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o aşteptare de mai bine de 3 ani, Reckaze a lansat albumul „Underground Comercial” din care fac parte single-urile „Despre Foste” în colaborare cu Pacha Man sau “Indigo” cu Bodo din trupa Proconsul. Deşi artistul a colaborat în anul 2016 cu Roton Music, label alături de care a lansat nu mai puţin de 2 single-uri („Ochelari de Soare” şi „Camera ta”), Reckaze a preferat ca noul album să fie lansat independent pe canalul său de Youtube.

„Underground Comercial este albumul clasic de Rap care surprinde stări diverse şi momente comune din viaţă, dar este şi un album-program care trasează o direcţie nouă şi asumată în rap-ul românesc. Conceptul de bază al albumului este echilibrul între cele două teme atât de controversate la noi în ţară: muzica underground vs. muzica comercială. Un echilibru perfect care să anuleze aceste două concepte, în opinia mea, total ambigue şi depăşite.”, a declarat Reckaze.

Printre invitaţii de pe acest album îi regăsim pe: Pacha Man, Bodo (Proconsul), Karie, Exile, Cino, Nameen, Ana Maria Roşu (fostă concurentă Vocea României), BABY EKA, iar producţia muzicală este asigurată integral de Peter Haze (Cluj-Napoca).  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: