Rapperul Jay Z a lansat o melodie despre cruzimea poliţiştilor faţă de persoanele de culoare: „Sunt dezamăgit de America“ AUDIO

Rapperul Jay Z a lansat o melodie despre cruzimea poliţiştilor faţă de persoanele de culoare: „Sunt dezamăgit de America“ AUDIO

Jay Z este căsătorit cu cântăreaţa R&B Beyonce FOTO AFP

Rapperul american Jay Z a lansat, joi seară, o piesă dedicată persoanelor de culoare care au fost ucise de poliţişti, intitulată „Spiritual“, informează cnn.com, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am mâinile ridicate în aer, în disperare/ Nu trage/ Vreau doar să fac bine“ este un vers al melodiei „Spiritual“.
 
Cântecul a fost lansat pe platforma Tidal şi a fost însoţit de o scrisoare deschisă în care Jay Z dezvăluie că a început să compună melodia „acum ceva vreme“ şi a plănuit să o lanseze în anul 2014, după ce a fost ucis Michael Brown, în Ferguson, Missouri.
 
„Sunt întristat şi dezamăgit de America. Ar fi trebuit să fi evoluat mai mult până acum. Nu am făcut-o. Am încredere în Dumnezeu şi ştiu că tot ceea ce se întâmplă este pentru binele nostru, dar, totuşi… Este foarte greu acum“, a scris Jay Z.
 
 
Înainte ca rapperul să lanseze melodia, soţia sa, cântăreaţa Beyonce, a publicat, de asemenea, o scrisoare deschisă pe site-ul ei, joi, după ce Alton Sterling şi Philando Castile au fost împuşcaţi mortal de poliţişti. „Ne-am săturat ca tinerii din comunitatea noastră să fie ucişi. Depinde de noi să le cerem să nu ne mai omoare“, a scris Beyonce.
 
Artista a ţinut un moment de reculegere în timpul concertului pe care l-a susţinut în Glasgow, Scoţia, în timp ce pe un ecran din spatele ei au fost prezentate numele persoanelor ucise de poliţişti. 
 
Jay Z şi Beyonce s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Cei doi muzicieni au împreună o fiică, Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012. Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este un rapper, producător şi antreprenor american. Jay Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.
 
Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este o cântăreaţă americană de pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, artista americană s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările