Ramona Nerra, românca stabilită în Germania, s-a înscris la Eurovision 2016 pentru a reprezenta Elveţia VIDEO

Ramona Nerra, românca stabilită în Germania, s-a înscris la Eurovision 2016 pentru a reprezenta Elveţia VIDEO

Românca Ramona Nerra speră să reprezinte Elveţia la Eurovision 2016 FOTO Facebook/ Ramona Nerra Fanpage

Românca Ramona Nerra (36 de ani), care s-a calificat, în 2012, în cadrul galei show-urilor live de la „Vocea Germaniei“, reuşind să treacă de prima etapă cu brio, s-a înscris în selecţia naţională pentru Concursul Muzical Eurovision 2016 din Elveţia, cu piesa „My Heart Is Still Winning“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul piesei „My Heart Is Still Winning“, cu care Ramona Nerra speră să reprezinte Elveţia la cea de-a 61-a ediţie a Concursului Muzical Eurovision, desfăşurat în Suedia, anul viitor, a fost lansat în urmă cu câteva zile pe canalul de YouTube al cântăreţei.

Produsă de AL Mike Productions, versurile piesei sunt semnate chiar de Ramona Nerra, în timp ce muzica a fost compusă de Mihai Alexandru, cunoscut pentru melodia „Don’t Brake My Heart“, cu care Nicola a reprezentant România la Eurovision 2003.

Ramona Nerra: profil

Ramona Nerra a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf (Germania). La începutul anilor 2000, când şi-a părăsit oraşul natal pentru a studia în Capitală, a cunoscut-o pe Nicoleta Luciu, alături de care a format trupa Alize (foto). Împreună au lansat câteva melodii, după care Ramona şi-a dat seama că „îşi dorea mai mult decât o trupă de puştoaice“. Aşa că, în 2002, a plecat în Germania pentru a începe o viaţă nouă. „La recomandarea cuiva, am ajuns în Köln, unde m-am şi stabilit. De atunci trăiesc în Germania, care mi-a devenit o a doua casă“, declara Ramona Nerra într-un interviu pentru Mediafax.

După ce a ajuns în Germania, românca n-a renunţat însă la marea ei pasiune, muzica. A reuşit să intre în trupa germană Fresh Music Live (FML), a cărei solistă este. La insistenţele soţului său, Ramona s-a înscris în competiţia „Vocea Germaniei“, reuşind să se califice în cadrul galelor live. Într-un interviu pentru Mediafax, Ramona declara că participarea la show-ul „Vocea Germaniei“ a reprezentat pentru ea „o schimbare pozitivă“, care i-a permis să fie mult mai cunoscută. Cântăreaţa a precizat că a început să colaboreze cu ATB, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ-i din lume, după ce acesta a văzut-o pe scena de la „Vocea Germaniei“.

Ramona Nerra FOTO Facebook/ Ramona Nerra Fanpage

„André m-a văzut în timpul emisiunii «The Voice of Germany», la care am participat aici în Germania. Tocmai venise dintr-un mic turneu în America şi urmărea pentru prima dată emisiunea. A fost foarte încântat de mine şi în seara respectivă i-a scris un mesaj antrenorului meu, Jan Löschel (şi el producător/compozitor al multor hituri semnate ATB), spunându-i: «Îmi place... vreau». Imediat după terminarea emisiunii, Jan Löschel şi managerul meu, Daniel Hallgrimson, au stabilit o întâlnire cu André. Ne-am întâlnit la el acasă cu toţii şi voiam iniţial numai să ne cunoaştem şi să bem o cafea, dar ne-am înţeles atât de bine că două ore mai târziu eram deja la el în studio şi înregistram“, mai spunea Ramona Nerra pentru aceeaşi sursă.

Solista a a mai spus că în ziua în care l-a cunoscut pe André Tanneberger au luat naştere două piese. „Atunci s-au născut «Never Give Up» şi «In And Out Of Love». Ambele piese au apărut  pe compilaţia «DJ Session 2», iar «Never Give Up» a fost aleasă de către casa producătoare ca primul single“, spunea Ramona Nerra, în urmă cu câţiva ani.

În Germania, Romona Nerra s-a căsătorit şi a devenit mama unor gemeni, în vârstă de 5 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: