Rammstein, în studio pentru cel de-al şaptelea album

Rammstein, în studio pentru cel de-al şaptelea album

Nemţii au urcat pe scenă şi în România. FOTO Dorin Constanda

Trupa germană Rammstein a început sesiunile de înregistrări pentru cel de-al şaptelea album, primul din ultimii nouă ani, scrie NME.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2009, grupul a lansat „Liebe Ist Für Alle Da”, urmat, în 2011, de compilaţia „Made in Germany”, pe care a fost inclusă piesa „Main Land”.
 
Pe pagina oficială de Facebook, trupa a publicat mai multe fotografii din studio, alături de textul: „În lucru”.
 
Membrii formaţiei metal au anunţat înregistrarea celui de-al şaptelea album în 2015. Chitaristul Richard Kruspe a declarat anul trecut că este „sceptic” privind apariţia materialului de studio, deoarece trupa „aproape că s-a destrămat” ultima dată când el s-a aflat împreună cu colegii în studio.
 
Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „Tanz-Metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şase albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările