Puterea simbolurilor: ce s-a întâmplat după ce Regina a rostit fraza „We'll meet again“ în discursul său

Puterea simbolurilor: ce s-a întâmplat după ce Regina a rostit fraza „We'll meet again“ în discursul său

Regina Elisabeta a II-a i-a încurajat pe britanici în lupta împotriva coronavirusului Captură video BBC

După ce regina Elisabeta a II-a a rostit în discursul său de încurajare, despre coronavirus, fraza „We'll Meet Again/Ne vom întâlni din nou“, piesa care poartă acelaşi nume a urcat în topurile descărcărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa „We'll Meet Again“, a lui Vera Lynns, a crescut 830 de locuri şi a ajuns pe poziţia a 22-a în topurile de descărcare iTunes după ce Regina a rostit respectiva frază în discursul său de încurajare despre coronavirus, scrie Daily Mail
 
Piesa era extrem de emoţionantă pentru britanicii care au fost despărţiţi de cei dragi în timpul războiului, iar acum a obţinut o nouă rezonanţă, deoarece milioane de oameni sunt separaţi în timpul izolării actuale, cauzate de pandemie.
 
O versiune de pe YouTube a stârnit mii de comentarii de la internauţii care fac referire la discursul Reginei, iar cea mai importantă casă de pariuri din Anglia mizează pe faptul că ar putea deveni cel mai popular single din Marea Britanie din 2020.
 
Piesa este încă atât de relevantă acum şi va fi întotdeauna pentru orice motiv pentru care oamenii trebuie să stea separaţi. Este un mesaj de speranţă pentru oamenii de acum şi cei din viitor“, a spus fiica lui Vera Lynn, solista emblematicei piese. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: