Prince se alătură artiştilor care îşi anulează turneele în Europa, după atentatele de la Paris

Prince se alătură artiştilor care îşi anulează turneele în Europa, după atentatele de la Paris

Prince a anulat două show-uri pe care le avea programate la începutul lunii decembrie la Palais Garnier din Paris FOTO GettyImages/Gulliver

Cântăreţul Prince s-a alăturat trupei irlandeze U2, grupului american Foo Fighters şi altor artişti de renume care au luat decizia de a-şi anula concertele din Franţa şi din restul Europei, în urma atentatelor teroriste comise vineri, la Paris, informează Reuters, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administratorii sălii de concerte Konzerthaus din Viena au anunţat că Prince nu va susţine show-ul pe care îl avea programat pe 24 noiembrie: „Din cauza evenimentelor tragice de la Paris, promotorul turneului lui Prince a decis să amâne apropiatul său turneu european până la o dată ulterioară“.

Potrivit AFP şi altor site-uri, Prince a anulat alte două show-uri pe care le avea programate la începutul lunii decembrie la Palais Garnier din Paris.

Muzicieni şi trupe celebre şi-au anulat concertele din Paris, printre aceştia numărându-se nume sonore din industria muzicală, precum Deftones, Motorhead şi Marilyn Manson.

Terorişti islamişti au împuşcat mortal 87 de persoane în sala de concerte Bataclan din Paris vineri seară şi au ucis alte 42 de persoane în mai multe atacuri armate din capitala franceză.

Grupul american Eagles of Death Metal susţinea în acel moment un concert în sala Bataclan. Membrii formaţiei au scăpat nevătămaţi, dar o persoană din echipa de producţie a turneului, Nick Alexander, a fost asasinată. În acelaşi atac terorist şi-au pierdut vieţile trei angajaţi ai Universal Music, una dintre cele mai mari case de discuri din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările