Primii artişti anunţaţi la gala Holograf - Hall of Fame, eveniment ce marchează 40 de ani de carieră a trupei

Primii artişti anunţaţi la gala Holograf - Hall of Fame, eveniment ce marchează 40 de ani de carieră a trupei

Holograf

Încep să apară primele informaţii despre artiştii care participă la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale acestei toamne, gala aniversară de 40 de ani Holograf - Hall of fame.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delia, Horia Brenciu şi Taxi sunt primii artişti anunţaţi din distribuţia care va cânta hiturile trupei Holograf. 

Trupa Holograf este legată de fiecare dintre aceşti artişti prin proveşti şi amintiri emoţionante sau amuzante pe care spectatorii le vor descoperi în spectacolul de pe 10 octombrie de la Sala Palatului.

Conceput ca un omagiu pentru talentul şi contribuţia „holografilor“ în muzica romanească, spectacolul  Holograf - Hall of Fame are o particularitate neîntâlnită la un alt concert: niciunul dintre băieţii de la Holograf nu ştie distribuţia show-ului dedicat lor. Abia în timpul spectacolului vor descoperi piesele care au fost preluate de artiştii care le aduc un omagiu la 40 de ani de carieră.

Gala extraordinară se va încheia cu un recital al trupei, băieţii pregătind propriile lor surprize drept mulţumire pentru toţi cei care le vor fi alături.

Biletele pentru Holograf - Hall of Fame pot fi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone şi, online, de pe site-ul iabilet.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările