Primele declaraţii ale reprezentantei României la Eurovision 2019: „A fost o mare încercare pentru mine“ VIDEO

Primele declaraţii ale reprezentantei României la Eurovision 2019: „A fost o mare încercare pentru mine“ VIDEO

Ester Peony a ieşit câştigătoare din finala Eurovision România 2019 FOTO TVR/Ioana Hameeda

Ester Peony a oferit câteva declaraţii după ce a aflat că va reprezenta România la Eurovision 2019, unde 42 de ţări luptă pentru marele trofeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca urmare a votului juriului internaţional, Ester Peony a câştigat finala Eurovision România 2019, iar piesa „On a Sunday“ se va auzi în luna mai pe scena din Tel Aviv. 
 
Tânăra cântăreaţa, extrem de emoţionată, s-a declarat onorată să reprezinte România şi a ţinut să sublinieze faptul că a avut adversari puternici. 
 

„Mă simt extraordinar! Nu pot să cred că am câştigat trofeul!  Au fost concurenţi foarte buni în această finală şi sunt onorată să reprezint România la Tel Aviv“, a spus cu emoţie Ester Peony, fericita câştigătoare a Selecţiei Naţionale Eurovision România 2019.

De asemenea, Ester Peony a promis că va face o impresie bună în Israel: „Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine“.
 

Melodia „On a Sunday“ este compusă de Ester Peony şi de Alexandru Şerbu, pe versurile Ioanei Victoria Badea. Ester Alexandra Creţu, cunoscută profesional ca Ester Peony, este o cântăreaţă şi compozitoare de origine română care s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu. Povestea câştigătoarei Eurovision România 2019. 

În finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, câştigătorul a fost decis prin votul unui juriu internaţional şi al publicului, iar dacă Ester Peony a fost preferata specialiştilor, publicul i-a acordat punctaj maxim mezinei competiţiei, Laura Bretan
 
De altfel, sistemul de vot ales de organizatori anul acesta a stârnit un val de critici şi acuzaţii dure, mulţi declarându-se nemulţumiţi de faptul că televotingul a contat într-o proporţie mult mai mică în comparaţie cu votul juriului.   
CITEŞTE ŞI

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: