Prima zi de Electric Castle, fără festival anul acesta. „Un concert pentru nimeni“ a avut loc la Bonţida şi transmis online VIDEO

Prima zi de Electric Castle, fără festival anul acesta. „Un concert pentru nimeni“ a avut loc la Bonţida şi transmis online VIDEO

Captură Video Youtube

Prima zi de Electric Castle, fără festival anul acesta, însă distracţia s-a mutat în online. Organizatorii au organizat un „concert pentru nimeni“, care a avut loc la începutul lunii la Bonţida, fără public, dar care a fost filmat şi documentat, pas cu pas.

Ştiri pe aceeaşi temă

La picioarele Castelului Banffy de lângă Cluj, de 7 ani încoace, festivalieri din toată lumea se adună în fiecare vară pentru a umple de culoare, muzică şi distracţie, mai ales, câmpul transilvănean de la Bonţida, verde şi liniştit în restul anului. 
 
Universul acesta alternativ a fost anulat anul acesta, de pandemia de COVID-19. Electric Castle nu i-a lăsat, însă, pe fani fără muzică. Organizatorii au publicat pe Youtube un „concert pentru nimeni“, care a avut loc la începutul lunii la Bonţida, fără public, dar care a fost filmat şi documentat, pas cu pas, potrivit Mediafax. 
 
Subcarpaţi, Golan şi Viţa de Vie au fost pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă. S-a lăsat şi cu jam session la final. 
 
 
Electric Castle va avea loc între 14 – 18 iulie 2021. Twenty One Pilots au fost deja reconfirmaţi ca headlineri pentru ediţia de anul viitor. Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie 2020, la Castelul Banffy, dar a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.
 
Toate biletele achiziţionate pentru anul acesta vor fi valabile pentru 2021, când organizatorii speră să reconfirme câţi mai mulţi artişti din cei pe care ar fi trebuit să-i vedem zilele astea.
 
„Mulţumim tuturor celor care ne oferă sprijinul lor şi îi asigurăm de solidaritatea noastră pe toţi colegii noştri din industria de evenimente afectaţi de situaţia actuală. Împreună mergem mai departe!“, au declarat organizatorii Electric Castle. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările