Prima reacţie a lui Guţă în faţa criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Prima reacţie a lui Guţă în faţa criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guţă (51 de ani) a avut o primă reacţie după criticile stârnite de maneaua dedicată PSD în care cântăreţul îi îndeamnă pe români să „ştampileze trandafirii“ la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce fanii s-au declarat dezamăgiţi că „s-a vândut“ social-democraţilor, Nicolae Guţă a venit cu o reacţie în miez de noapte: „Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!“. 
 
Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, majoritatea critice sau ironice. Nicolae Guţă ar urma să aibă şi o intervenţie televizată în cursul zilei de astăzi pentru a explica situaţia. 
 
De altfel, contactat de „Adevărul“, impresarul lui Nicolae Guţă a precizat că manelistul „cântă pentru toată lumea“ şi a explicat cum a ajuns de fapt să lanseze maneaua „Victorie PSD“, confirmând spusele lui Codrin Ştefănescu, potrivit cărora nu partidul a fost cel care a decontat „dedicaţia“. 
 
 
Nicolae Guţă „Magnificul“ a lansat maneaua „Victorie PSD“ prin care îndeamnă românii să-l voteze pe Liviu Dragnea şi PSD. În clipul realizat de cântăreţul de manele apar imagini cu un steag ce pare a fi al Rusiei, dar şi o secvenţă în care apare un avion al Aeroflot, operatorul aerian naţional al Federaţiei Ruse.
 
Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/ Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/ Liviu Dragnea – PSD“.
 
De altfel, o manea electorală a apărut şi în 2009, în perioada alegerilor prezidenţiale. Melodia interpretată de Nicolae Guţă şi Roxana Prinţesa Ardealului s-a numit „Băsescu preşedinte“. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: