Prima reacţie a lui Guţă în faţa criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă (51 de ani) a avut o primă reacţie după criticile stârnite de maneaua dedicată PSD în care cântăreţul îi îndeamnă pe români să „ştampileze trandafirii“ la alegerile europarlamentare din 26 mai.

După ce fanii s-au declarat dezamăgiţi că „s-a vândut“ social-democraţilor, Nicolae Guţă a venit cu o reacţie în miez de noapte: „Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!“. 

Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, majoritatea critice sau ironice. Nicolae Guţă ar urma să aibă şi o intervenţie televizată în cursul zilei de astăzi pentru a explica situaţia. 

De altfel, contactat de „Adevărul“, impresarul lui Nicolae Guţă a precizat că manelistul „cântă pentru toată lumea“ şi a explicat cum a ajuns de fapt să lanseze maneaua „Victorie PSD“, confirmând spusele lui Codrin Ştefănescu, potrivit cărora nu partidul a fost cel care a decontat „dedicaţia“. 

Nicolae Guţă „Magnificul“ a lansat maneaua „Victorie PSD“ prin care îndeamnă românii să-l voteze pe Liviu Dragnea şi PSD. În clipul realizat de cântăreţul de manele apar imagini cu un steag ce pare a fi al Rusiei, dar şi o secvenţă în care apare un avion al Aeroflot, operatorul aerian naţional al Federaţiei Ruse.

Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/ Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/ Liviu Dragnea – PSD“.

De altfel, o manea electorală a apărut şi în 2009, în perioada alegerilor prezidenţiale. Melodia interpretată de Nicolae Guţă şi Roxana Prinţesa Ardealului s-a numit „Băsescu preşedinte“. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite