„Poliţistul“ din grupul Village People îi cere lui Trump să nu le mai folosească muzica

„Poliţistul“ din grupul Village People îi cere lui Trump să nu le mai folosească muzica

Village People

Celebrul grup disco Village People se desolidarizează de Donald Trump. După ce i-au permis să folosească melodiile, formaţia şi-a schimbat părerea din cauza că preşedintele american a promis să „trimită armata“ în cazul în care protestele după moartea lui George Floyd nu încetează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Floyd, un american în vârstă de 46 de ani, a murit în timpul unei arestări. 

„Dacă Trump ordonă armatei americane să tragă în propriii cetăţeni (pe teritoriul american), americanii vor manifesta într-un număr atât de mare în faţa Casei Albe încât va fi nevoit să renunţe la funcţie înaintea alegerilor. Nu o faceţi, domnule preşedinte!“, a scris pe contul de Facebook cântăreţul Victor Willis, care întruchipează „poliţistul“ în grup. 

„Şi vă cer să nu mai folosiţi muzica mea la adunări, mai ales «Y.M.C.A» şi «Macho Man». Îmi pare rău, dar nu pot să susţin ce vă propuneţi“, potrivit news.ro. 

Village People nu a fost mereu de această părere. Atunci când fanii se întrebau cu privire la folosirea melodiilor grupului de către Trump, formaţia a răspuns în februarie pe Facebook: „Nu a exagerat, difuzarea melodiilor de preşedinte este legală. El a fost respectuos în modul în care a beneficiat de cântecele noastre (...). Dacă el sau alt candidat foloseau unul dintre cântecele noastre într-o manieră care ar putea sugera sprijinul nostru, sau în publicitate promoţională, ar fi prea mult". 

Înaintea grupului Village People, artişti precum Rihanna, Aerosmith şi R.E.M. au denunţat folosirea melodiilor lor de către preşedintele american. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările