„Poetic şi murdar“, o nouă piesă Carla’s Dreams: „Este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi murdăriţi de viaţă cu noroi, cu har“

„Poetic şi murdar“, o nouă piesă Carla’s Dreams: „Este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi murdăriţi de viaţă cu noroi, cu har“

Carla's Dreams a lansat piesa „Poetic şi murdat“, alături de un nou videoclip FOTO captură video

Carla's Dreams revin cu o nouă piesă care se numeşte „Poetic şi murdar“, compusă de artişti şi produsă de Alex Cotoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul piesei „Poetic şi murdar“ a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca şi DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează pentru toate piesele lor.
 
„Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi «murdăriţi» de viaţă, de lume, cu noroi, cu har. Poeţi, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre şi alături de noi. Acei „poeţi“ care simt viaţa, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini“ care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura şi neînţelegerea altora adesea. Prea des. Deşi sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiţi de lume, de viaţă“, au spus Carla’s Dreams.
 
 
A mai rămas doar o lună până la cel de-al treilea concert consecutiv pe care Carla's Dreams îl vor susţine la Arenele Romane din Bucureşti: „Monomaniac“, pe 5 mai, de la ora 19.00.
 
Biletele se găsesc online pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet dar şi în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.
 
Biletele au următoarele preţuri:
 
- presale 1 până pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C
- presale 2 până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C
- în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C
 
Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonaţi pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 de milioane de vizualizări. Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artişti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonaţi.
 
Carla’s Dreams au câştigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect“, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu“ şi Summer Hit „Până la sânge“.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: