Piesa trupei Taxi dedicată victimelor tragediei din Colectiv, sute de mii de vizualizări pe YouTube VIDEO

Piesa trupei Taxi dedicată victimelor tragediei din Colectiv, sute de mii de vizualizări pe YouTube VIDEO

Un tânăr se reculege în faţa clubului Colectiv

Melodia „Ce faceţi?“, lansată de trupa Taxi în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv, în urma căruia au murit 60 de persoane, a strâns peste 400.000 de vizualizări pe YouTube la o lună de la tragedie, scrie Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Melodia „Ce faceţi?“ a fost publicată pe canalul de YouTube al formaţiei Taxi pe 2 noiembrie. Piesa nu are un videoclip, în locul acestuia fiind publicată o imagine neagră, ca doliu pentru victimele incendiului din Colectiv. Aceasta are peste 400.000 de vizualizări de la momentul lansării, în urmă cu patru săptămâni, după cum notează Mediafax
 
„Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ“, sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: