FOTO VIDEO Paula Seling şi Ovi Jacobsen aprind miracolul de la Eurovision. Artiştii au filmat clipul de prezentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva ore după ce au aflat că s-au calificat în finala naţională a concursului, Paula şi Ovi au realizat clipul de prezentare pentru Selecţia Naţională Eurovision. Profesionişti, la finalul unei zile istovitoare, artiştii au cântat live şi au avut o prezentare impecabilă de la prima filmare.

Experienţa îşi spune cuvântul în cazul cuplului muzical ce a făcut cinste României la Eurovision în 2010. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, interpreţii melodiei „Playing With Fire”, distinşi cu locul al III-lea în finala competiţiei din Norvegia, au înregistrat joi seara videoclipul de prezentare pentru „Miracle”, piesa din concursul local de anul acesta. Cum TVR-ul nu se mai ocupă de filmuleţele finaliştilor, ca în anii precedenţi, din cauza lipsei de fonduri, artista a profitat de propriul studio de înregistrări, unde soţul ei Radu Bucura şi câţiva prieteni au pus la punct primele detalii ale produsului pentru Selecţia Naţională Eurovision.

După o zi de înregistrări-maraton la televiziuni, la 21.00, Paula şi Ovi aveau energie cât într-o dimineaţă, poate şi datorită atmosferei calde. Câţiva susţinători de seamă, cum îi numeşte cântăreaţa, se jucau cu Sami, câinele ei, şi făceau glume cu Ovi, care le povestea peripeţiile din ţările nordice.

„Ne asumăm un risc să participăm din nou în bătălia asta, pentru că au revenit şi alţii, dar nu au obţinut rezultatele aşteptate, cum a fost cazul Luminiţei Anghel. Am aşteptat momentul prielnic pentru a ne întoarce. Am avut răbdare şi am lucrat până a ieşit aşa cum ne-am dorit. Avem încredere în «Miracol», este un produs puternic, cu potenţial“, a spus Ovi, încrezător.

El şi-a amintit de începutul miracolului. „Piesa e scrisă în iunie, la un campus de compoziţie unde merg foarte des, în Suedia. Am scris-o cu Phillip Halloun, un tip super-talentat din Copenhaga, care a mai participat la Eurovision. Ne înţelegem extraordinar şi avem o chimie muzicală foarte bună”. 

image
image

Paula e mulţumită de rezultatul obţinut până acum şi spune că decizia depinde atât de munca lor, cât şi de public şi de Dumnezeu. Dacă anul trecut a prezentat Selecţia Naţională Eurovision, de data aceasta, ea revine pe scenă pentru a performa, fiind motivată atât de competiţia puternică, cât şi de fanii numeroşi.

image

„Facem tot ce ne stă omeneşte în putere, dacă voi decideţi, să vă reprezentăm cu mare cinste şi cu tot ce avem mai bun. Dacă voi credeţi că Miracle poate să obţină un loc bun la Copenhaga, votaţi-ne”, a zis ea, cu modestie.

image

„Dragii noştri, suntem trup şi suflet pentru voi, sperăm să ne susţineţi şi să ne votaţi pe 1 martie. Ne dorim să vă reprezentăm încă o dată. Voi decideţi”, a conchis Ovi.

Paula Seling şi Ovi, piesa „Miracle“, melodia înscrisă la Selecţia Naţională pentru Eurovision

Pe ultima sută de metri

În finala naţională din 1 martie, Paula şi Ovi se luptă pentru titlul Eurovision România 2014 cu 11 nume/ echipe: Ştefan Stan şi Teddy K, Naomi, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana şi Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra.

image

Cel puţin 20 de cântece au fost excepţionale, foarte bine produse şi interpretate. Membrii juriului, toţi profesionişti, spun că melodiile alese vor aduce, cu siguranţă, un plus de valoare calităţii show-ului de pe 1 martie“, declară Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision.

Finala Selecţiei Naţionale va avea loc pe 1 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu“ din Braşov, transmis pe TVR 1.

Reprezentantul României la Eurovision Song Contest, care va evolua pe scena din Copenhaga, va fi ales prin votul juriul de specialitate (50%) şi televot (50%).

Eurovision Song Contest 2014 se va desfăşura la Copenhaga, Danamarca, în 6, 8 (semifinale) şi 10 mai (finala). România va participa în cea de-a doua semifinală a concursului, pe 8 mai, alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.

Show-ul de anul trecut l-a adus în vizorul presei internaţionale pe Cezar Florin Ouatu, contratenorul clasat pe locul al 13-lea cu piesa “It’s My Life”, compusă de Cristian Faur. Câştigătoarea a fost Emmelie de Forest (Danemarca), datorită melodiei „Only Teardrops”. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite