Paula Seling lansează un nou album: „Te invită la conştientizarea pericolelor lumii moderne“ VIDEO

Paula Seling lansează un nou album: „Te invită la conştientizarea pericolelor lumii moderne“ VIDEO

Paula Seling FOTO Sever Gheorghe

Paula Seling, în vârstă de 40 de ani, a lansat un nou album, „Spre lumile luminii“, despre care artista spune că „te invită la conştientizarea pericolelor lumii moderne“.

Paula Seling lansează un nou album intitulat „Spre lumile luminii“, care conţine 12 piese, printre care „Nu te dor, Iisuse“, „Rugăciune“ şi „Un cântec de slavă, iubirea“. 
 
Artista a vorbit despre noul ei album, despre care spune că „invită la auto-evaluare, la spiritualitate, la conştientizarea pericolelor lumii moderne“. Versurile sunt scrise de Traian Dorz
 
„«Spre lumile luminii» este un album scris din nevoia de a oferi unor versuri excepţionale, scrise de Traian Dorz, linii melodice care să vibreze în sufletele ascultătorului. Este un album ce îşi propune să înalţe, să liniştească, sa îndemne omul la gânduri bune. E un album ce te invită la auto-evaluare, la spiritualitate, la conştientizarea pericolelor lumii moderne. Are un sound inovator, cu câteva cântece modale, scrise cu intenţia de a ne intoarce la esenţă, de a păstra trecutul viu, de a-l invita în vieţile noastre ca o confirmare a drumului nostru istoric. Albumul primeşte, pe alocuri, un parfum tradiţional românesc, cu sonorităţi folosite în folclorul poporului român. Un album ce plânge, dar şi zâmbeşte, împăcat, ştiind că rostul şi drumul său este de a vindeca, în timp“, a povestit Paula. 
 
 
„Pe lângă cele zece cântece pe care le-am scris pe versurile lui Traian Dorz, albumul mai conţine două cântece speciale - «Ce s-ar face inima», cântecul Anei Balaci, şi «Rugăciune», cântecul frumos al lui Vasile Spătărelu, scris pentru poezia lui Eminescu «Floare Albastră», pe care Daniela Goria l-a adaptat pentru «Rugăciune», tot a lui Eminescu. Veţi auzi şi corul Schitului Vovidenia. Mulţumiri Părintelui Mihail Daniliuc“, a completat cântăreaţa. 
 
Albumul conţine şi două colaborări cu Emi Ocoş pentru piesa «Inimă împietrită» şi Călin Ionce, pentru piesa «Nu te dor, Iisuse!», iar mixajul şi masterul au fost făcute de Cristian Faur, potrivit artistei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările