Patru spectacole Disney „Beauty and The Beast“, în decembrie, la Bucureşti

Patru spectacole Disney „Beauty and The Beast“, în decembrie, la Bucureşti

Reprezentaţiile Beauty and The Beast“ de la Bucureşti se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română FOTO Events

Patru reprezentaţii „Beauty and The Beast“, un spectacol produs de Disney, cu Briana Rapa şi Mark Beyer în rolurile principale, vor avea loc în perioada 4 - 6 decembrie, în complexul Romexpo din Bucureşti, iar biletele pentru acestea au fost puse în vânzare şi au preţuri ce pornesc de la 84 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Distribuţia spectacolului adus de Broadway Entertainment Group, lansat în 1994 şi premiat pentru muzica realizată de Alan Menken şi pentru costume, include 30 de actori şi 14 muzicieni, potrivit organizatorilor, Events.

Reprezentaţiile de la Bucureşti se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română, informează un comunicat trimis de compania Events, prin care se menţionează şi că Romexpo dispune de toate dotările necesare pentru siguranţa publicului.

Alan Menken a fost recompensat cu premii Oscar, Grammy şi Tony şi este celebru mai ales pentru colaborarea sa din ultimii 20 de ani cu Walt Disney Studios, fiind responsabil pentru coloane sonore ale unor filme de animaţie precum „Frumoasa şi bestia/ Beauty and The Beast“, „Mica sirenă/ The Little Mermaid“, „Pocahontas“, „Cocoşatul de la Notre Dame/ The Hunchback of Notre Dame“, „Hercules“, cât şi ale lungmetrajelor „Newsies“ (1992) şi „Magie în New York/ Enchanted“ (2007).

Cu patru premii Oscar pentru cea mai bună muzică şi patru pentru cel mai bun cântec, doar compozitorul Alfred Newman (9 premii) şi Walt Disney însuşi (22 premii) îl depăşesc pe Alan Menken. El deţine, în prezent, recordul pentru cele mai multe Oscaruri câştigate de o persoană în viaţă şi a fost desemnat legendă Disney, în 2001.

„Broadway este adevărata casă a musicalului american şi locul unde actorii visează să joace. Pe lângă calitatea deosebită a producţiilor, mai este şi încărcătura istorică a teatrelor şi a zonei, locuri cu adevărat magice, în care mergi pentru a te desprinde, timp de câteva momente, de lumea reală şi pentru a te lăsa purtat de spectacol“, spune Briana Rapa, care interpretează în acest spectacol rolul Belle.

Un talent ieşit din comun, Briana a început cursurile de teatru muzical încă de la vârsta de 8 ani. „M-am pregătit dintotdeauna pentru a ajunge unde sunt astăzi şi sunt profund recunoscătoare pentru acest lucru! A fost visul meu şi nu mi-aş dori să fac altceva“, spune ea.

În 2017, urmează să fie lansat în cinematografe filmul musical „Beauty and the Beast“, regizat de Bill Condon. Filmul va cuprinde cele mai multe dintre cântecele din musicalul de pe Broadway şi îi va avea în distribuţie pe Emma Watson, Dan Stevens, Emma Thompson şi Ewan McGregor.

FOTO Events

„Atât filmul, cât şi musicalul prezintă teme universale precum iubirea, compasiunea şi faptul că avem foarte multe lucruri de învăţat unii de la alţii, indiferent de aspectul fizic. Cred că publicul răspunde la poveştile excepţionale, indiferent de mediu“, spune Mark Beyer, cel care va juca rolul Bestiei pe scena de la complexul Romexpo, în decembrie.

Absolvent al cursurilor de actorie la Wright State University, Mark a mai jucat în roluri precum Fantoma, din „Fantoma de la Operă/ The Phantom of the Opera“.

Bazat pe filmul de animaţie cu acelaşi titlu, musicalul „Beauty and The Beast“ a primit nouă nominalizări la prestigioasele premii Tony şi a fost jucat 13 ani în faţa a peste 35 de milioane de spectatori. Este una dintre cele mai longevive producţii Broadway din toate timpurile şi cu unele dintre cele mai mari încasări.

Biletele pentru spectacolele din Bucureşti pot fi cumpărate online, de pe eventim.ro, şi prin reţeaua Eventim, la preţurile de 84 de lei, 98 de lei, 154 de lei, 175 de lei, 203 lei, 231 de lei şi 297 de lei. Cele patru reprezentaţii vor avea loc pe 4 decemebrie, de la ora 20.00, pe 5 decembrie, de la orele 10.00 şi 20.00, şi pe 6 decembrie, de la ora 20.00.

Broadway Entertainment Group este cea mai mare companie de distribuţie teatrală din lume, care produce circuite internaţionale şi oferă spectacole de top pentru pieţe precum Orientul Mijlociu, statele independente din Commonwealth, Asia Centrală şi de Sud şi America Latină. Printre producţiile distribuite anterior se numără „Fosse“, „Cats“, „Chicago - The Musical“, „Circus Oz“, „Shaolin Kung Fu Monks“ şi „Jerry Seinfeld World Tour“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: