Patricia Kaas se va plimba prin Bucureşti cu doi bodyguarzi şi două limuzine

Patricia Kaas se
va plimba prin Bucureşti cu doi bodyguarzi şi două limuzine

Fanii artistei vor avea prilejul de a o asculta pe cântăreaţă pe 23 iunie

Artista care a venit pentru a cincea oară în România va beneficia de un regim preferenţial în perioada în care va sta în Bucureşti. Pentru concertul din 23 iunie, de la Sala Palatului, organizatorii i-au pus la dispoziţie şapte încăperi în culise.

Ştiri pe aceeaşi temă

În culise va sta şi căţeluşa Tequila, de care vedeta nu se desparte niciodată, uneori cateluşei fiindu-i permis chiar accesul pe scenă. Tequila este cea mai mare admiratoare a Patriciei Kaas, căţeluşa lătrând de fiecare dată când publicul o aplaudă pe diva de origine franceză.

În camera special amenajată pentru artistă vor fi aduse flori şi plante decorative, canapele şi oglinzi mari. Artista a solicitat fructe proaspete, de sezon, prăjituri şi ciocolată. Muzicienii din echipa sa vor avea la dispoziţie vin, bere, apă plată, ceai, lapte, cafea şi energizante.

Pe tot parcursul şederii la Bucureşti, artista va fi însoţită de doi bodyguarzi, deplasarea acesteia şi a managementului prin Capitală făcându-se cu două limuzine Clasa E şi Clasa C de la Mercedes.

Concertul de duminică de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf“, ce marchează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Patricia Kaas îşi va bucura fanii cu piese precum: „Non, Je Ne Regrette Rien“ şi „Paris“, „Padam, Padam“.

Biletele pentru concert se mai pot achiziţiona de la Sala Palatului, magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center şi Cinema Patria, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul National al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Vânzarea online se închide joi noaptea.
     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările