Patricia Kaas revine la Bucureşti în 2013

Patricia Kaas revine la Bucureşti în 2013

Cântăreaţa Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului, unde va susţine un concert în care va interpreta piesele de pe cel mai recent album al său, „Kaas Chante Piaf“, potrivit organizatorilor Project Events.

Ştiri pe aceeaşi temă

Albumului „Kaas Chante Piaf“, lansat pe 5 noiembrie, comemorează 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urcă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti să aducă tributul său pentru Edith Piaf, cântând live în faţa fanilor români melodii precum „Non, Je Ne Regrette Rien“, „Padam, Padam“, „Milord“ şi multe altele.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului costă 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4) şi 100 de lei (categoria 5).

Născută în 1966 în Forbach - un oraş din nord-estul Franţei, într-o familie simplă, Patricia Kaas a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să devină ea însăşi cântăreaţă. Cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de excepţie pentru a aduce un tribut în stil propriu legendarei Edith Piaf.

Patricia Kaas a concertat la Bucureşti în iunie 2009, la Sala Palatului, într-un spectacol intitulat „Kabaret“. Ea a mai concertat în Capitală în iunie 2004, dar a susţinut şi un concert privat la ziua de naştere a omului de afaceri Remus Truică, în 2010. Artista franceză a avut o scurtă relaţie cu Truică fapt ce a condus la divorţul acestuia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: