VIDEO Madonna la Londra: aplaudată de staruri, criticată de presă

VIDEO Madonna la Londra: aplaudată de staruri, criticată de presă

Madonna a susţinut ieri un concert în Hyde Park din Londra, același loc în care Bruce Springsteen şi Paul McCartney au fost amendaţi de poliţie zilele trecute pentru că au depăşit programul. Spre deosebire de aceştia, artista a scăpat de amenzile autorităţilor, însă nu şi de criticile specialiştilor. Spectacolul a fost mult prea liniştit, iar artista nu a interpretat multe din hiturile care au consacrat-o.

VIDEO Bob Dylan începe ,,furtuna“

VIDEO Bob Dylan începe ,,furtuna“

Legendarul cântăreț Bob Dylan îşi va lansa în această toamnă cel mai recent album, intitulat ,,Tempest“ (furtuna – n.r.). Evenimentul va avea loc pe 11 septembrie şi va coincide cu aniversarea a 50 de ani de carieră a artistului.  

VIDEO Ce mai fac „Vocile României“

VIDEO Ce
mai fac „Vocile României“

Ştefan Stan a fost preferatul publicului şi primul învingător la „Vocea României“, însă ceilalţi concurenţi au avut şi ei numai de câştigat după participarea la show-ul de la Pro TV.  Ce au făcut în jumătate de an Iulian Canaf, Dragoş Chircu sau Iuliana Puşchilă?

VIDEO Emerich Imre îşi lansează albumul la festivalul Folk You

VIDEO Emerich
Imre îşi lansează albumul la festivalul
Folk
You

Festivalul Folk You Florian Pittiş de anul acesta se desfăşoară în intervalul 2-5 august la Vama Veche. În premieră pentru acest eveniment, Emeric Imre îşi va lansa cel mai recent album, ,,Târziu“, iar pe scenă vor urca pentru prima oară Dumitru Fărcaş, Desperado, Bere Gratis, Adrian Naidin, Sarmalele Reci, Timpuri Noi şi Rezident Ex.

Slash a primit o stea pe Walk of Fame

Slash
a primit o stea pe Walk of Fame

Care este una dintre cele mai râvnite distincţii de la Hollywood? Cu siguranţă o stea onorifică pe Bulevardul Walk of Fame este o recunoaştere publică la care aspiră orice artist. De la această regulă nu se abate nici Slash, fostul chitarist al formaţiei americane Guns N’ Roses, care a primit ieri un astfel de premiu, într-o ceremonie desfăşurată în Los Angeles, potrivit Mediafax.

N-am mai văzut atâta şoc şi groază de la referendumul Brexit. Când, a doua zi după vot, cea mai căutată sintagmă pe Google, în Marea Britanie, a fost „What is Brexit”. Prestaţia Madonnei la Eurovision nu e nimic altceva decât ceea ce trebuia să fie. Acuzele, scuzele şi argumentele post-show sunt doar pentru cei naivi. O spun din postura de jurnalist care a participat la mai multe ediţii internaţionale ale concursului.

acum 4 luni · comentarii (17)

Mi-am tot propus să ajung la unul dintre concertele din Stagiunea de jazz de la ARCUB, iar de când curatorul acesteia a devenit Cristian Soleanu, din stagiunii 2018-2019, pot spune că mi-am notat datele în fiecare lună, pentru a depăşi abstractul informărilor de presă, like-urilor pe Facebook şi a tuturor celorlalte forme de participare virtuală la aceste evenimente.

acum 5 luni · comentarii (0)

Să analizezi 50 de ani de muzică, să explici rolul unei trupe care reprezintă tot ce poate fi mai bun, mai tehnic, mai estetic şi mai masiv în muzica secolului XX, cu o extensie foarte influentă în secolul XXI, să încerci să povesteşti drumul de la prima apariţie la primul album apoi întregul catalog atins de geniu, ar însemna sute de pagini consistente, scrise după sute de ore de documentare şi audiţii.

acum 11 luni · comentarii (1)

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 2 ani · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 2 ani · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 2 ani · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 2 ani · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 3 ani · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 3 ani · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 3 ani · comentarii (1)
Postari Recente