VIDEO Lady Gaga, concert în maşina personală  

VIDEO Lady
Gaga, concert în maşina personală  

Lady Gaga le-a oferit fanilor săi o surpriză muzicală în timp ce călătorea cu maşina personală în New York, relatează ,,The Huffington Post“. Admiratorii artistei au putut asculta în exclusivitate o nouă piesă de pe albumul pe care aceasta urmează să-l lanseze abia în luna septembrie. 

VIDEO Madonna la Londra: aplaudată de staruri, criticată de presă

VIDEO Madonna la Londra: aplaudată de staruri, criticată de presă

Madonna a susţinut ieri un concert în Hyde Park din Londra, același loc în care Bruce Springsteen şi Paul McCartney au fost amendaţi de poliţie zilele trecute pentru că au depăşit programul. Spre deosebire de aceştia, artista a scăpat de amenzile autorităţilor, însă nu şi de criticile specialiştilor. Spectacolul a fost mult prea liniştit, iar artista nu a interpretat multe din hiturile care au consacrat-o.

VIDEO Bob Dylan începe ,,furtuna“

VIDEO Bob Dylan începe ,,furtuna“

Legendarul cântăreț Bob Dylan îşi va lansa în această toamnă cel mai recent album, intitulat ,,Tempest“ (furtuna – n.r.). Evenimentul va avea loc pe 11 septembrie şi va coincide cu aniversarea a 50 de ani de carieră a artistului.  

VIDEO Ce mai fac „Vocile României“

VIDEO Ce
mai fac „Vocile României“

Ştefan Stan a fost preferatul publicului şi primul învingător la „Vocea României“, însă ceilalţi concurenţi au avut şi ei numai de câştigat după participarea la show-ul de la Pro TV.  Ce au făcut în jumătate de an Iulian Canaf, Dragoş Chircu sau Iuliana Puşchilă?

VIDEO Emerich Imre îşi lansează albumul la festivalul Folk You

VIDEO Emerich
Imre îşi lansează albumul la festivalul
Folk
You

Festivalul Folk You Florian Pittiş de anul acesta se desfăşoară în intervalul 2-5 august la Vama Veche. În premieră pentru acest eveniment, Emeric Imre îşi va lansa cel mai recent album, ,,Târziu“, iar pe scenă vor urca pentru prima oară Dumitru Fărcaş, Desperado, Bere Gratis, Adrian Naidin, Sarmalele Reci, Timpuri Noi şi Rezident Ex.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 9 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 10 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 10 luni · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 1 an · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 1 an · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 1 an · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 1 an · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente